Μonika, Γιάννης Αγγελάκας, The Burger Project και πολλά ακόμη γνωστά και αγαπημένα ονόματα της μουσικής, θα εμφανιστούν στο Volume

Festival στο Βόλο. Για πρώτη φορά, την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, το Volume festival έρχεται στην πόλη του Βόλου! H Plenty Projects σε συνεργασία με τη Demo Mode παρουσιάζουν σε ένα δυνατό διήμερο στο χώρο Τσαλαπάτα στα Παλαιά, τα πιο αγαπημένα ονόματα της ελληνικής σκηνής, ζωντανά όλο ένταση:

Τρίτη 26 Οκτώβρη

ΜΟΝΙΚΑ
THE BURGER PROJECT
Blue jazz fiction
Pig in a Poke

Τετάρτη 27 Οκτώβρη


ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 3
63 ΗIGH
SKA BANGIES
Inner Sleeves

Μόνικα

Μόνικα, είναι η καλλιτέχνιδα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια τις μεγαλύτερες προσδοκίες στο κοινό για τη δουλειά της. Η φήμη για το ταλέντο της έκανε το γύρο της Αθήνας αρχικά τουλάχιστον πριν έξι χρόνια, όταν οι σποραδικές εμφανίσεις της έχτισαν το μύθο μιας κοπέλας που στα πρώτα μετεφηβικά χρόνια της τραγουδούσε με τη δύναμη φτασμένης ερμηνεύτριας και έγραφε τραγούδια που όμοιά τους δεν είχαν ακουστεί ξανά σε ανάλογο επίπεδο.

Κρατώντας την κιθάρα της και με παρέα την πολυμελή μπάντα της θα εμφανιστεί το βράδυ της 26ης Οκτώβρη και θα κάνει τους πάντες –όχι μόνο όσους έχουν την ονομαστική εορτή τους-να το γιορτάσουν στην πρώτη της εμφάνιση στην πόλη του Βόλου!

Γιάννης Αγγελάκας

Γιάννης Αγγελάκας 3, ο τραγουδιστής μιας εναλλακτικής γενιάς και ηγετική μορφή από τις \’Τρύπες\’ δε θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Με μοναδική διαχρονική παρουσία στα εγχώρια μουσικά πράγματα, αν και διαγράφει τη δική του ανεξάρτητη πορεία, πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις όλων.

Μια χειμαρρώδης παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο Γιάννης Αγγελάκας, με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά είναι έτοιμοι να απογειώσουν το κοινό την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Burger Project

The Burger Project, η  πιο διασκευαστική μπάντα  του κόσμου! Rock & roll, ska, balkan, swing, 80’s μπαλάντες και επιτυχίες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο..  όπως δεν τις έχετε ξανακούσει! Όποια κι αν είναι η ηλικία σας, μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να χοροπηδάτε χαμογελαστοί με κάποιο κομμάτι που αγαπάτε (να μισείτε) ή απλά το ξέρατε αλλιώς!

63 Ηigh

63 Ηigh, Για 12 χρόνια τώρα οι 63 High έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους μουσικό κίνημα. Συνδυάζοντας άψογα τις επιρροές τους από punk rock, reggae- ska  έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα πραγματοποιώντας συναυλίες σε παραλίες, μεγάλα festival, skateboard contest μέχρι και σε ..πάνω σε φορτηγά!

Ska Bangies

Ska Bangies, έξι νεαροί με το χαμόγελο στα χείλη και άρτιες μουσικές γνώσεις, λάτρεις της Τζαμαϊκανής κουλτούρας και μουσικής είναι η ιδανική συνταγή για να μην σταματήσεις ποτέ να χορεύεις. Νικητές του πρώτου schoolwave έχουν αποδείξει ότι αποτελούν την ελπίδα της ελληνικής σκηνής. Έχουν συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας κερδίζοντας τις εντυπώσεις παντού με τους γρήγορους και χαβαλετζιδικούς ρυθμούς τους.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μερικά από τα πιο ταλαντούχα και ελπιδοφόρα συγκροτήματα  της πόλης του Βόλου. Οι εναλλακτικοί  Pig in a Poke, οι χαρισματικές Blue Jazz Fiction και οι Inner Sleeves θα εκπροσωπήσουν την τοπική σκηνή σε ένα διήμερο γεμάτο μουσική.