O νέος πολυχώρος Passport στον Πειραιά, φιλοξενεί και αυτή την Πέμπτη την ιδιαίτερη Sugahspank η οποία παρέα με

τους Swing Shoes, υπόσχονται μια βραδιά με καλή μουσική, δύναμη και ρυθμό επί σκηνής!

Sugahspank! Παρουσία ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα, μία μαύρη Πειραιώτισσα (όπως είθισται να τη χαρακτηρίζουν) και σίγουρα …

μία απόλυτη performer on stage… Βαδίζοντας τον δεύτερο χρόνο κυκλοφορίας του ντεμπούτου album της, “The incredible, the invisible”, σε παραγωγή Blend aka Mishkin, παγκοσμίως από την Cast-a-Blast, η Sugahspank συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τους πειραματισμούς της στις live εμφανίσεις της.

Σε συνδυασμό  με το “βρώμικο” και τόσο ανατρεπτικό ήχο των Swing Shoes, η βραδιά εξελίσσεται  σ’ ένα ξέφρενο πάρτυ, με μία μαγική αίσθηση παρανομίας. Δύο ώρες γεμάτες ρυθμό, με τη μουσική να μπαίνει αβίαστα στο κορμί σου και να σε παρασύρει σε άλλες εποχές …

Στις κιθάρες ο Άδωνις Γουλιέλμος και ο Γιώργος Κούτρας, στο βιολί ο Ανδρέας Σιγαλός, στο ακουστικό μπάσο ο Πάνος Τομαράς και στα κρουστά συμμετέχει ο Dj Oxocube!

Οι πέντε άνδρες ξεχνάνε για λίγες ώρες ότι βρίσκονται στην Ελλάδα του 2010, για να μπουν σ’ ένα ασταμάτητο μουσικό φλερτ με τα tempo, τα ακόρντα και τις μελωδίες, προμελετημένα, δίνοντάς μας όμως μία απόλυτη αίσθηση αυτοσχεδιασμού.