Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μην το δοκιμάσετε σπίτι!

Μην το δοκιμάσετε σπίτι!
Οι αυθεντικοί μοναχοί Shaolin, ξανάρχονται στην Ελλάδα, για να μας αποδείξουν ότι όσα κάνουν δεν είναι τυχαία! Με νέα παραγωγή, μετά το εξαιρετικό Wheel Of Life, έρχονται να καταπλήξουν ξανά κοινό και κριτικούς.

Οι αυθεντικοί μοναχοί Shaolin, ξανάρχονται στην Ελλάδα, για να μας αποδείξουν ότι όσα κάνουν δεν είναι τυχαία! Με νέα παραγωγή, μετά το εξαιρετικό Wheel Of Life, έρχονται να καταπλήξουν ξανά κοινό και κριτικούς.

Η νέα τους παραγωγή, Shaolin, Kung fu masters στηρίζεται στην ατμόσφαιρα των εγγυημένων εμπορικά ταινιών Τίγρης και δράκος, Ηρωας , Ιπτάμενα στιλέτα και Kill Bill.

Αποτελεί, ασφαλώς, μία ακόμη υπερπαραγωγή με τους είκοσι πέντε από τους καλύτερους Σαολίν, οι οποίοι πραγματοποίησαν το μακρινό τους ταξίδι από την Κίνα προς την Ευρώπη, για να πετάξουν στον αέρα, να εντυπωσιάσουν με τα σπαθιά τους, να σπάσουν πέτρες στο σώμα ή το κεφάλι τους, να ακουμπήσουν τα σώματά τους πάνω σε λόγχες, σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα με αναμμένα κεριά και εντυπωσιακά σκηνικά. Η πολύ απλά για να μαγέψουν ένα κοινό που θα μείνει με ανοιχτό το στόμα!

Οι Shaolin είναι μοναχοί, που δίνουν ζωή όπως η γη, υποχωρούν όπως το νερό, μαστιγώνουν όπως ο αέρας και καίνε όπως η φωτιά.

Το σωματικό βάρος δεν είναι υπολογίσιμο γι\' αυτούς. Το ξεπερνούν και σηκώνονται στον αέρα σαν να πετούν. Η διάβαση στο νερό, το πέρασμα μέσα από τις φλόγες, δεν αποτελούν ακατόρθωτες και επίπονες δοκιμασίες. Η ψυχοσωματική πειθαρχία που ίδρυσε ο μοναχός βουδιστής Bodhidarma τα κάνει όλα κατορθωτά.

Info
Shaolin Kung Fu Masters
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στις 21.00
Παρασκευή 9 Νομεβρίου στις 21.00
Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 17.00 και στις 21.00
Κλειστό Taekwondo Παλαιού Φαλήρου
Τιμές εισιτηρίων: Α Ζώνη 50 ευρώ
Β Ζώνη: 40 ευρώ
Γ Ζώνη: 30 ευρώ
Προπώληση: Virgin Megastores, Metropolis
Πληροφορίες και κρατήσεις με πιστωτική κάρτα: 210 6465000 και www.musicboxproductions.gr

Σχετικές ειδήσεις
Γύρισα Σπίτι, των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε στο Θέατρο ΠΚ
07.10.2016 13:52
Το Θέατρο ΠΚ φιλοξενεί το έργο των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε, Γύρισα σπίτι, το οποίο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσούκα.
Το «άλλο» σπίτι από την ομάδα Εν δυνάμει στο θέατρο Αυλαία
29.09.2016 15:19
Η παράσταση Το «άλλο» σπίτι από την ομάδα Εν δυνάμει σε σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου έρχεται στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2016 στο θέατρο Αυλαία, στα πλαίσια του φεστιβάλ 51α Δημήτρια.
Επιστροφή στο Σπίτι του Matei Visniec στο Vis Motrix Performance Studio
13.09.2016 12:26
Η παράσταση "Επιστροφή στο Σπίτι" του Ματέι Βίσνιεκ ανεβαίνει στις 7 Οκτωβρίου 2016 στο Vis Motrix στη Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή.
Το Κορίτσι μέσα στο Σπίτι από το Θέατρο του 'Αλλοτε στο Μπενσουσάν Χαν
01.06.2016 15:12
Η παράσταση Το Κορίτσι μέσα στο Σπίτι, ένας σκοτεινός ερωτικός μονόλογος από το Θέατρο του 'Αλλοτε, θα παρουσιαστεί στο Μπενσουσάν Χαν στις 13, 14 και 15 Ιουνίου 2016.
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded) ξανά στο Βρυσάκι
20.05.2016 10:46
Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επιστρέφει τον Ιούνιο στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για τον Ιούνιο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη.