Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Lamia Bedioui: Η Τυνήσια τραγουδίστρια έρχεται στα Ιωάννινα

Lamia Bedioui: Η Τυνήσια τραγουδίστρια έρχεται στα Ιωάννινα
Οι φίλοι της μουσικής στα Γιάννενα και όσοι βρεθούν το Νοέμβριο στην όμορφη αυτή πόλη, θα απολαύσουν από κοντά τη

Μοναδική ερμηνεύτρια Lamia Bedioui (Λάμια Μπέντουι). Η Τυνήσια τραγουδίστρια έγινε γνωστή στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινό εξαιτίας του μοναδικού ταλέντου και του ρεπερτορίου της, που δεν περιορίζεται στα αραβόφωνα παραδοσιακά τραγούδια αλλά περιλαμβάνει τραγούδια από την πλούσια πολυπολιτισμική λεκάνη της μεσογείου και όχι μόνο.


Η Lamia θα συμπαρασύρει στις 12 και 13 Νοεμβρίου τους Γιαννιώτες, σε ένα ταξίδι από τους βεδουίνους της ερήμου ως τις κορυφές της Θράκης και από τις αχανείς εκτάσεις της Συρίας στην ιστορική  Προβηγκία. 


Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Τραγούδια της Μεσογείου», θα πραγματοποιηθούν στον χώρο μουσικών συναντήσεων Χασ’ουμέρ, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για την συναυλία όσο και για τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες από το Χασ’ ουμέρ.       
 

Σχετικές ειδήσεις
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στην Galerie Δημιουργών
04.01.2017 16:59
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish για ένα μοναδικό live με μεσογειακές μουσικές το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στο Θέατρο Πέτρας
07.06.2016 13:09
Το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bèdioui με την μπάντα της The Desert Fish.
Σαβίνα Γιαννάτου, Primavera en Salonico και Lamia Bedioui στην Πειραιώς 260
02.06.2016 16:16
​Τα τραγούδια του «άλλου» θα τραγουδήσουν η Σαβίνα Γιαννάτου, Primavera en Salonico και Lamia Bedioui σε μία συναυλία στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στον πολυχώρο WORK
29.03.2016 14:44
Ο Πολυχώρος Τέχνης “WORK” φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bèdioui με την μπάντα της The Desert Fish, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.