Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Lamia Bedioui: Η Τυνήσια τραγουδίστρια έρχεται στα Ιωάννινα

Lamia Bedioui: Η Τυνήσια τραγουδίστρια έρχεται στα Ιωάννινα
Οι φίλοι της μουσικής στα Γιάννενα και όσοι βρεθούν το Νοέμβριο στην όμορφη αυτή πόλη, θα απολαύσουν από κοντά τη

Μοναδική ερμηνεύτρια Lamia Bedioui (Λάμια Μπέντουι). Η Τυνήσια τραγουδίστρια έγινε γνωστή στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινό εξαιτίας του μοναδικού ταλέντου και του ρεπερτορίου της, που δεν περιορίζεται στα αραβόφωνα παραδοσιακά τραγούδια αλλά περιλαμβάνει τραγούδια από την πλούσια πολυπολιτισμική λεκάνη της μεσογείου και όχι μόνο.


Η Lamia θα συμπαρασύρει στις 12 και 13 Νοεμβρίου τους Γιαννιώτες, σε ένα ταξίδι από τους βεδουίνους της ερήμου ως τις κορυφές της Θράκης και από τις αχανείς εκτάσεις της Συρίας στην ιστορική  Προβηγκία. 


Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Τραγούδια της Μεσογείου», θα πραγματοποιηθούν στον χώρο μουσικών συναντήσεων Χασ’ουμέρ, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για την συναυλία όσο και για τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες από το Χασ’ ουμέρ.       
 

Σχετικές ειδήσεις
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στην Galerie Δημιουργών
04.01.2017 16:59
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish για ένα μοναδικό live με μεσογειακές μουσικές το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στο Θέατρο Πέτρας
07.06.2016 13:09
Το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016, την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bèdioui με την μπάντα της The Desert Fish.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στον πολυχώρο WORK
29.03.2016 14:44
Ο Πολυχώρος Τέχνης “WORK” φιλοξενεί με ιδιαίτερη χαρά την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bèdioui με την μπάντα της The Desert Fish, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.
Lamia Bèdioui και The Desert Fish live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
29.01.2016 10:45
Η Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish θα βρεθούν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για μία μοναδική συναυλία, με αφορμή την πρόσφατη δισκογραφική κυκλοφορία της, Athamra.
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στη Galerie Δημιουργών
26.01.2016 15:24
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 με ιδιαίτερη χαρά την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish.