Η οµάδα Zand the Band παρουσιάζει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα περισσότερο μουσικό παρά θεατρικό θέαμα, που ξεφεύγει

από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για ένα θεατροποιημένο live στο οποίο μουσικές διασκευές από γνωστά τραγούδια μιουζικαλ, ερµηνεύονται με όρους θεατρικής ροής, καθώς υπάρχει «πίσω τους» ένα story με πρόζα και χιούμορ.

H παράσταση που έχει τίτλο «The MuzicAll» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, στο νέο χώρο «Passport» στον Πειραιά.

Στο ξεχωριστό αυτό live show όλα εκτυλίσσονται μέσα από την ματιά ενός Ex hell angel (Εβελίνα Παπούλια) που κατεβαίνει στη γη πέφτοντας από “somewhere over the rainbow”, ελπίζοντας στο “love reign over me”.

Στόχος του, να κάνει δύο ανθρώπους να ερωτευτούν ταυτόχρονα και να μείνουν για πάντα μαζί. Mένει να δούμε αν θα εξελιχθούν τα πράγματα έτσι όπως τα ονειρεύτηκε, για να μπορέσει να γίνει άγγελος και αυτός με την σειρά του και να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του…

Γιατί τότε..το I don’t care much των ανθρώπων θα γίνει maybe this time I’ll be lucky και η Maria [Μαρία Σολωμού]… θα γίνει Mother του Billy Elliot [ingie] που θα ερωτευτεί tomorrow την ορφανή Annie [gaga K.] και ο Απόστολος [Αποστόλης Ψυχράμης] δεν θα λέει show me the way to the next whiskey bar και τα βράδια θα σταματήσει να δουλεύει στο rocky horror picture show με τον θηριοδαμαστή [e-mute] που φωνάζει σε ένα χρυσόψαρο!           

Το μότο του MuzicAll είναι: Γιατί ο έρωτας και η μουσική παίζονται μόνο live!

Παίζουν:
EX – HELL – ANGEL: Εβελίνα Παπούλια
APOSTOLOS: Aποστόλης Ψυχράμης
MARIA: Μαρία Σολωμού

Μουσικοί:
BILLY ELLIOT: (ingie) Φώτης Παπαθεοδώρου gtr
ANNY: (gaga K.) Κώστας Γκαγκαστάθης bass
TAMER: (e-mute) Θοδωρής Μακαρούνης drms