Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

The MuzicAll: με την Εβελίνα Παπούλια και τη Μαρία Σολωμού

The MuzicAll: με την Εβελίνα Παπούλια και τη Μαρία Σολωμού
Η οµάδα Zand the Band παρουσιάζει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα περισσότερο μουσικό παρά θεατρικό θέαμα , που ξεφεύγει

από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για ένα θεατροποιημένο live στο οποίο μουσικές διασκευές από γνωστά τραγούδια μιουζικαλ, ερµηνεύονται με όρους θεατρικής ροής, καθώς υπάρχει «πίσω τους» ένα story με πρόζα και χιούμορ.

H παράσταση που έχει τίτλο «The MuzicAll» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010, στο νέο χώρο «Passport» στον Πειραιά.


Στο ξεχωριστό αυτό live show όλα εκτυλίσσονται μέσα από την ματιά ενός Ex hell angel (Εβελίνα Παπούλια) που κατεβαίνει στη γη πέφτοντας από “somewhere over the rainbow”, ελπίζοντας στο “love reign over me”.


Στόχος του, να κάνει δύο ανθρώπους να ερωτευτούν ταυτόχρονα και να μείνουν για πάντα μαζί. Mένει να δούμε αν θα εξελιχθούν τα πράγματα έτσι όπως τα ονειρεύτηκε, για να μπορέσει να γίνει άγγελος και αυτός με την σειρά του και να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του…


Γιατί τότε..το I don’t care much των ανθρώπων θα γίνει maybe this time I’ll be lucky και η Maria [Μαρία Σολωμού]… θα γίνει Mother του Billy Elliot [ingie] που θα ερωτευτεί tomorrow την ορφανή Annie [gaga K.] και ο Απόστολος [Αποστόλης Ψυχράμης] δεν θα λέει show me the way to the next whiskey bar και τα βράδια θα σταματήσει να δουλεύει στο rocky horror picture show με τον θηριοδαμαστή [e-mute] που φωνάζει σε ένα χρυσόψαρο!           

Το μότο του MuzicAll είναι: Γιατί ο έρωτας και η μουσική παίζονται μόνο live!


Παίζουν:
EX – HELL – ANGEL: Εβελίνα Παπούλια
APOSTOLOS: Aποστόλης Ψυχράμης
MARIA: Μαρία Σολωμού


Μουσικοί:
BILLY ELLIOT: (ingie) Φώτης Παπαθεοδώρου gtr
ANNY: (gaga K.) Κώστας Γκαγκαστάθης bass
TAMER: (e-mute) Θοδωρής Μακαρούνης drms

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης σε ύλη Δημήτρη Μαραμή στο Beton 7
03.02.2017 16:27
Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και ο ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης συναντιούνται στο θεατρικό χώρο του Beton7 για ένα ρεσιτάλ ερμηνειών πάνω σε μουσικές του συνθέτη.
Η Μαρία Αναματερού στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
02.12.2016 10:10
Η Μαρία Αναματερού, μας προσκαλεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο –Up Stage σε μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, σε μία εξομολόγηση εκ βαθέων...
Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
22.11.2016 16:32
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 26 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage σε ένα μουσικό ταξίδι όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο.
Ten Years’ Romance, a Music Show by Kostas Dalakouras στο metamatic:taf
08.11.2016 14:57
Κλείνοντας 10 χρόνια στο θεατρικό τραγούδι, ο Κώστας Δαλακούρας παρουσιάζει στο metamatic:taf το μουσικό show «Ten Years’ Romance», με τραγούδια που συνέθεσε για θεατρικές παραστάσεις.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!