Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα

Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα
Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Νομού Αττικής  που λειτουργεί από το 1953 και είναι ένα σωματείο που αποτελείται

από 11.000 περίπου μέλη, εργαζόμενους και συνταξιούχους του Ο.Τ.Ε., διοργανώνει μεγάλη συναυλίααφιέρωμα στον Μάριο Τόκα.

Το Πολιτιστικό Κέντρο έχει πλούσια δράση και συνεισφορά, όχι μόνο στους συναδέλφους αλλά και ευρύτερα στους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής, όπως και σε άλλους νομούς της Ελλάδας.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Κ, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου θα τιμήσει τον μεγάλο συνθέτη και δημιουργό, Μάριο Τόκα.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις» στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). Ώρα έναρξης 21:00.


Αρωγός και συμπαραστάτης στην εκδήλωση – αφιέρωμα, η οικογένεια του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη Μάριου Τόκα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν αλφαβητικά οι εξής καλλιτέχνες: Αδαμαντίδης Θέμης, Διονυσίου Στέλιος, Καπάταη Εύη, Καραγιάννη Νάντια, Καρποδίνης Παύλος, Μπάσης Δημήτρης, Νέγκα Γιώτα, Τσέρτος Μπάμπης, με τη συμμετοχή της έντεχνης ορχήστρας και της χορωδίας του Πολιτιστικού μας Κέντρου.

Σχετικές ειδήσεις
If Not For You:  Αφιέρωμα στον Bob Dylan στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση
09.12.2016 11:29
Το Hellenic American College / Hellenic American University και το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, παρουσιάζουν εκδήλωση αφιερωμένη στον Αμερικανό μουσικό θρύλο Bob Dylan, με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή του με το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Η εκδήλωση, μια βραδιά με μουσική και στίχους του Bob Dylan, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο θέατρο της οδού Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.
Συναυλία-Αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
12.09.2016 12:25
Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 στο Ηρώδειο θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Άλκη Αλκαίο.
Komitas από το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble: Παρουσίαση δίσκου στον Ιανό
16.05.2016 12:29
H Μικρή Άρκτος, η ECM και το Αρμενικό Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σωματείο "ΧΑΜΑΣΚΑΪΝ" σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του CD KOMITAS με το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Levon Eskenian.
Το αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα για μία επιπλέον ημέρα στο Θέατρο Badminton
29.03.2016 12:47
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο Θέατρο Badminton έχει γίνει ήδη sold out. Για το λόγο αυτό και μετά από απαίτηση του κοινού η παραγωγή αποφάσισε να προχωρήσει και σε δεύτερη ημέρα διεξαγωγής την Τρίτη 5 Απριλίου.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.