Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ταξίδι στο διάστημα

Ταξίδι στο διάστημα
Σε λίγο καιρό ο νέος τουριστικός προορισμός θα είναι γεγονός. Σε λίγο καιρό δεν θα λέμε «να, μωρέ, μόλις γύρισα από Μπαλί» για να τραβάμε βλέμματα και εντυπώσεις . Σε λίγο καιρό θα κλείνουμε εισιτήρια για διάστημα!

Σε λίγο καιρό ο νέος τουριστικός προορισμός θα είναι γεγονός. Σε λίγο καιρό δεν θα λέμε «να, μωρέ, μόλις γύρισα από Μπαλί» για να τραβάμε βλέμματα και εντυπώσεις. Σε λίγο καιρό θα κλείνουμε εισιτήρια για διάστημα!

Μέχρι, όμως, να γίνει πραγματικότητα το πρώτο τουριστικό διαστημικό ταξίδι, προσδεθείτε και εκτοξευθείτε στη θεατρική παράσταση της Niki McCretton, Space 50!

Η Niki McCretton ονειρευόταν από μικρό κοριτσάκι να γίνει αστροναύτης. Το πολύχρονο πάθος και καημός της, λοιπόν, την οδήγησε στο να δημιουργήσει το Space 50, μια μοναδική θεατρική διαστημική παράσταση, η οποία δίνει το έναυσμα σε όλους τους διαστημόφιλους να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από τη στιγμή που ο άνθρωπος έκανε το πρώτο του διαστημικό ταξίδι.

Η θεατρική παράσταση της Niki McCretton παρουσιάζει, με ανάλογο ύφος και τρόπο, όλες τις διαστημικές αποστολές από το 1957 μέχρι σήμερα.

Μέσα από εντατική έρευνα και μελέτη και με τη συνεισφορά μιας σημαντικής ομάδας ταλαντούχων ηθοποιών, κινηματογραφιστών, μουσικών, και συγγραφέων, η βραβευμένη ηθοποιός Niki McCretton μας ταξιδεύει σε μια υπερπαραγωγή που προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Info
Space 50
Οκτώβριος 2007 (τελικές ημερομηνίες θα βεβαιωθούν)
Περισσότερες πληροφορίες στο προσεχές διάστημα (χρονικό εννοώ) στην ιστοσελίδα www.britishcouncil.org/gr/greece

Σχετικές ειδήσεις
Πάρε θέση στο Εθνικό, με εισιτήρια των 10 ευρώ!
03.10.2016 13:54
Τo Eθνικό Θέατρο δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα στο κοινό να αγοράσει εισιτήρια με 10 ευρώ για όλες τις παραστάσεις της χρονιάς έως τις 7 Οκτωβρίου μέσω της www.ticketservices.gr.
If It Be Now – Fragments and Impressions of Hamlet στον Ειλισσό
05.04.2016 15:09
Η παράσταση If It Be Now – Fragments and Impressions of Hamlet "Αν είναι τώρα - Θραύσματα και Εντυπώσεις από τον Άμλετ" παρουσιάζεται την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Ειλισσός.
Πλατφόρμα νέων δημιουργών με θέμα τον Εμφύλιο: Οι παραστάσεις στην Πειραματική Σκηνή
23.03.2016 16:01
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου διοργανώνει κατά το διάστημα 30 Μαρτίου ως και 3 Απριλίου 2016 το Θεματικό φεστιβάλ για τον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο, από την έναρξη του οποίου συμπληρώνονται φέτος 70 χρόνια. 
Δαμάζοντας τα κύματα: 2 παραστάσεις με χαμηλό εισιτήριο στο Νέο Rex
23.02.2016 16:59
Το Εθνικό Θέατρο θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τo Νέο Rex διαθέτει για δυο Παρασκευές (4 και 11 Μαρτίου) όλα τα εισιτήρια για την παράσταση «Δαμάζοντας τα κύματα» του Λαρς φον Τρίερ στην τιμή των 5€!
Αχ Μπαχ!, μια θεατρική παράσταση για τη μουσική στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη
02.12.2015 10:17
Στο Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη παρουσιάζεται για 14 Σαββατοκύριακα μια θεατρική παράσταση για τη μουσική με τίτλο «Αχ Μπαχ!», από τις 5 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 24 Ιανουαρίου 2016.