«Κάπου θα συναντηθούμε» είναι ο τίτλος του προγράμματος που παρουσιάζει ο αγαπημένος τραγουδοποιός Γιάννης 

Μηλιώκας μαζί με τη Γεωργία Γραμματικού κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη Μουσική Σκηνή Ρυθμός Stage.

Τραγουδοποιός με έντονο κοινωνικό στίγμα, προκλητικός και συνάμα τρυφερός, εκρηκτικός στη σκηνή και με ισχυρή πάντοτε την πρόθεση, στις παραστάσεις του, να γίνεται ένα με το κοινό.

Μαζί του η Γεωργία Γραμματικού, μια ξεχωριστή στιχουργός, συνθέτης και ερμηνεύτρια. Την θυμόμαστε από τα τραγούδια της από το προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο “Μαύρο πρόβατο”, στο οποίο έχει τραγουδήσει και το ντουέτο με την Ελένη Βιτάλη “Τα τραγούδια μου”.

Πρόσφατα συνεργάστηκε ξανά με τον Γιάννη Μηλιώκα στο νέο του δίσκο, ως συνδημιουργός  στο τραγούδι “ΔΕΗ”. Στίχοι αληθινοί, τολμηροί, επίκαιροι για πολλές αναγνώσεις.

Μουσική άλλοτε rock και λαϊκή, άλλοτε funky και παραδοσιακή, άλλοτε παιδικά τρυφερή , αποδεικνύει ότι ο Γιάννης Μηλιώκας και η Γεωργία Γραμματικού ανήκουν στην γενιά των τραγουδοποιών, που πιστεύουν, ότι οι καλλιτέχνες πρέπει δεν πρέπει να βάζουν όρια στην τέχνη τους.

Μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Μηλιώκα όπως “Ροζ”, “Γκρέκο Μασκαρά”, “Κακοσάλεσι”, “Για το καλό μου”, “Μαλάκες”, “Κάπου θα συναντηθούμε”, “Ποιμενικό ροκ”, ”Χαραμοφάης” κ.α. συνυπάρχουν με τραγούδια της Γεωργίας Γραμματικού αλλά και μεγάλων ελλήνων και ξένων δημιουργών, συνθέτοντας ένα πρόγραμμα δυναμικό διάρκειας 3 ωρών.