Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Συναντήσεις Τέχνης για Ενήλικες συνεχίζονται

Οι Συναντήσεις Τέχνης για Ενήλικες συνεχίζονται
Η επιμελήτρια τέχνης και μουσειοπαιδαγωγός Μαρία Α. Αγγελή προσκαλεί ενήλικες όλων των ηλικιών, ενδιαφερόντων

και επαγγελμάτων σε συναντήσεις τέχνης σε επιλεγμένους εκθεσιακούς χώρους του κέντρου της Αθήνας κυρίως αλλά και γειτονικών δήμων.
 
Στις συναντήσεις έμφαση δίνεται στην ενεργή συμμετοχή των ενηλίκων με ερωτήματα, διατύπωση απόψεων, μεταφορά εμπειριών, αναφορές σε πεδία έρευνας.
 

Συγκεκριμένα, για την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 έχει προγραμματισθεί επίσκεψη σε δύο διατηρητέα κτήρια της Αθήνας που μεταμορφώνονται σε χώρους σύγχρονης τέχνης.


Τριάντα έξι εικαστικοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν τα έργα τους στο πλαίσιο του Zone D της γκαλερί Ζουμπουλάκη .

Ώρα συνάντησης: 19:00
Τόπος συνάντησης: Βασιλικής 2 & Π. Σκουζέ & Λιμπονά, πλατεία Αγ.Ειρήνης, Αθήνα (εξυπηρετεί στάση ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι)
 
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών (μέχρι 10 άτομα), είναι απαραίτητη η δήλωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 210 5616300 μέχρι την Πέμπτη μεσημέρι, ώρα 12:00.
 
Οι συμμετέχοντες προσφέρουν το ποσό που επιθυμούν για τη συμμετοχή τους στη συνάντηση, υποστηρίζοντας το φορέα η  σ π ε ί ρ α, που εστιάζει σε καινοτόμα προγράμματα για τις ανθρώπινες αξίες στην εκπαίδευση, το δίδυμο τέχνη & περιβάλλον , την ολιστική εκπαίδευση.
 

Σχετικές ειδήσεις
Inevitable Nature: η έκθεση του Νίκου Μόσχου στη Swab Art Fair 2016
06.09.2016 10:54
Η αίθουσα τέχνης ‘ena’ έχει την τιμή να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση σύγχρονης τέχνης “Swab Art Fair 2016”, που θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη, από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2016, παρουσιάζοντας την ατομική έκθεση του Νίκου Μόσχου, με τίτλο «Inevitable Nature». Πρόκειται για εξαιρετική συγκυρία αφού η συμμετοχή αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας της γκαλερί με τον καταξιωμένο ζωγράφο.
Φωτογραφικές συναντήσεις Κυθήρων 2016
18.08.2016 15:20
Ανακοινώνεται το πρόγραμμα των Φωτογραφικών Συναντήσεων Κυθήρων 2016, που θα διεξαχθούν όπως πάντα στο νοτιότερο νησί των Ιονίων από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου.
Ο Ilan Manouach στο Atopos BlahBlahBlah
09.06.2016 10:30
To Atopos BlahBlahBlah, υπό την επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη, αποτελεί μια σειρά από τακτικές συναντήσεις στον χώρο της Atopos cvc, με έναυσμα την έρευνα γύρω από την έκδοση του οργανισμού με τίτλο UNLOCKED. Ένα βιβλίο που επιχειρεί να «ξεκλειδώσει» την απεικόνιση του Γυμνού Σώματος στη μετα-φωτογραφική, ψηφιακή εποχή.
Roundabout: ομαδική εκθεση στην Αίθουσα Τέχνης vlassis art gallery
30.03.2016 14:19
Η Αίθουσα Τέχνης vlassis art gallery γίνεται ο τόπος συνάντησης 4 καλλιτεχνών με έντονες διαφοροποιήσεις στο έργο τους. Διαφορετικά εκφραστικά μέσα, ανομοιογενή υλικά, ασύμβατες επιδιώξεις. Χαρακτική, αντικείμενο – κατασκευή, ψηφιακή εγκατάσταση.
Το έργο του Γρηγόρη Χατζηιωαννίδη στο Atopos CVC
03.03.2016 17:11
To Atopos BlahBlahBlah, υπό την επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη, αποτελεί μια σειρά από τακτικές συναντήσεις στον χώρο της Atopos cvc, με έναυσμα την έρευνα γύρω από την έκδοση του οργανισμού με τίτλο UNLOCKED.