Ένα μαγαζί-θρύλος επιστρέφει στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας. Πρόκειται για το Lido Music Theatre που ξαναγεννιέται

στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 3. Ο Μίμης Πλέσσας ο αγαπημένος συνθέτης όλων των ηλικιών, θα αναβιώσει την νύχτα της ψυχαγωγίας και της καλής διασκέδασης, με όλη τη σημασία της λέξεως, στη σκηνή του Lido Music Theatre.

Ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα ωραιότερα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα που έχουν αγαπηθεί από γενιές ακροατών, τραγούδια από τις αξέχαστες και πάντα επίκαιρες ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου, τραγούδια από μιούζικαλ και αξεπέραστους χρυσούς δίσκους, όπως ο «Δρόμος», αλλά και μεγάλες στιγμές από την jazz και διεθνή πλευρά του μεγάλου συνθέτη, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το αθηναϊκό κοινό, για 14 μοναδικές παραστάσεις.

Μαζί με καταξιωμένους, αλλά και νεότερους πολύ ταλαντούχους ερμηνευτές, όπως η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Λάμπρος Καρελάς, η τουρκάλα Fide Koksal, ο Σπύρος Κλείσσας η Ιώ Νικολάου, και ο Παναγιώτης Πετράκης θα μας ταξιδέψει σε ένα πρόγραμμα αμιγώς ψυχαγωγικό, που θα επιχειρήσει να φέρει την αλλαγή στη νυχτερινή Αθήνα.

Τον Μίμη Πλέσσα και τους τραγουδιστές θα πλαισιώνει 5μελής ορχήστρα που αποτελείται από σολίστες μουσικούς, με μαέστρο τον Νάσσο Σωπύλη, ενώ στο μπουζούκι θα είναι ο Γιώργος Παχής.

Οπτικό υλικό με αποσπάσματα από αξέχαστα στιγμιότυπα του Ελληνικού Κινηματογράφου, φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το προσωπικό αρχείο του Μίμη Πλέσσα και όχι μόνο, θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της παράστασης, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στα πολυαγαπημένα τραγούδια του Συνθέτη.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 15 Οκτωβρίου και ως το τέλος του Νοεμβρίου.

Για 14 μοναδικές παραστάσεις …