Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Σωτήρης, ο άνθρωπος των σπηλαίων

Σωτήρης, ο άνθρωπος των σπηλαίων
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν πραγματικό Caveman... Η μακροβιότερη παράσταση στην ιστορία του Broadway, η κωμωδία φαινόμενο του Rob Becker «Caveman» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο Coronet.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν πραγματικό Caveman... Για να μιμούνται οι άντρες και να αποφεύγουν οι γυναίκες! Η μακροβιότερη παράσταση στην ιστορία του Broadway, η κωμωδία φαινόμενο του Rob Becker «Caveman» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο Coronet.

Ενας πρωταγωνιστής μόνο. Ο Caveman. Από την προϊστορική εποχή μέχρι τις σύγχρονες ημέρες των σύγχρονων ερωτικών σχέσεων, προσπαθεί να κατανοήσει τη σχέση μίσους και πάθους μεταξύ αντρών και γυναικών. «Μα γιατί δεν τα βρίσκουν οι άντρες με τις γυναίκες;», το αρχικό ερώτημα που θα ξετυλίξει μία σειρά κωμικών και ανατρεπτικών καταστάσεων.

Ο Σωτήρης, ο ελληνοποιημένος Caveman, από την Αναστασία Παπαστάθη που επιμελήθηκε τη διασκευή του έργου, είναι ο κεντρικός και μόνος ήρωας , τον οποίο ενσαρκώνουν ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Χριστόδουλος Στυλίανού εναλλάξ. Συμπαθής και ευγενικός, αλλά ταυτόχρονα πρωτόγονος και τσαμπουκάς.

Ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος... Τσακώνεται με τη γυναίκα του… Ως φυσικό επακόλουθο των συνηθισμένων παρατραβηγμένων ερωτικών σχέσεων, βρίσκεται αναπάντεχα στο δρόμο, μαζί με όλα του τα πράγματα.

Η ιστορία ξετυλίγεται και το κοινό συμμετέχει σε όλη τη διαδρομή, με αποτέλεσμα τις απρόβλεπτες εξελίξεις, τις ανατροπές, τις εκπλήξεις και τις απογειωτικές εκρήξεις γέλιου.

Σύμφωνα με αναλυτές και ψυχολόγους η παράσταση αποτελεί εναλλακτική μέθοδο ψυχοθεραπείας... η επιτυχία της σε 30 χώρες παγκοσμίως έχει κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.

Info
«Caveman» του Rob Becker
Πρεμιέρα: Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου
Σκηνοθεσία - Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη
Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Θέατρο Coronet
Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι
τηλέφωνα: 210 7012123 και 210 7012511
www.coronet.gr

Σχετικές ειδήσεις
Ο
18.01.2017 15:39
Η επιτυχία της δεκαετίας επιστρέφει στο Θέατρο Coronet και ο «Caveman» παίρνει 10 με τόνο! Από τις 4 Φεβρουαρίου θα υποδέχεται τους χιλιάδες θαυμαστές του και για αυτά τα 10 χρόνια επιτυχίας στο Θέατρο Coronet για τις πρώτες 10 εβδομάδες η γενική είσοδος θα είναι 10 ευρώ!
Ακύρωση - «Cavewoman» της Emma Peirson στο Θέατρο Κήπου
17.08.2016 13:05
H «Cavewoman» της Emma Peirson, η γυναίκα των σπηλαίων, ο απόλυτος φόβος των ανδρών, το πιο πολύπλοκο πλάσμα από την αρχή του πλανήτη έρχεται να ταράξει τα νερά για ακόμη μια φορά, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 στο Θέατρο Κήπου.- Η παράσταση ακυρώνεται
Caveman, του Rob Becker στο Θέατρο Κήπου
28.07.2016 13:55
Ο «Caveman» ανανεωμένος όσο ποτέ, ετοιμάζει τη βαλίτσα του και τη Τρίτη 2 και τη Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Κήπου.
Caveman, του Rob Becker στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
30.06.2016 12:51
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 την θεατρική παράσταση Caveman στην Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο.
Ο Caveman σε καλοκαιρινή περιοδεία
27.06.2016 11:08
Ο «Caveman» ανανεωμένος όσο ποτέ, ετοιμάζει τη βαλίτσα του με σκοπό να ταξιδέψει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας για να συναντήσει για μια ακόμη χρονιά τους πολυάριθμους θαυμαστές του!