Κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη, μία σύγχρονη, γεμάτη ενέργεια και αισθησιακή παράσταση χορού με beat μουσική και

προβοκατόρικες χορογραφίες περνάει σαν καταιγίδα από Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία με το κοινό να παραληρεί και τους κριτικούς να γράφουν διθυραμβικές κριτικές!

To \”Rock the Ballett\” που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Badminton, το Νοέμβριο, είναι μια δημιουργία του Rasta Thomas, σολίστ του κλασικού μπαλέτου, που αποφάσισε να πετάξει τα «σφιχτά» κολάν, να ξεχάσει τον Τσαικόφσκι και τον Προκόφιεφ και να ξετυλίξει το απαράμιλλο ταλέντο του χορεύοντας στους ροκ ρυθμούς των U2 ή των Black Eyed Peas!

Με την Adrienne Canterna να υπογράφει τις περισσότερες χορογραφίες και τους Bad Boys of Dance στη σκηνή ο Rasta Thomas παρουσιάζει, όπως λέει ο ίδιος, το «μπαλέτο του 21ου αιώνα», όπου οι παραδοσιακές τεχνικές του κλασικού μπαλέτου συνυπάρχουν και «ανακατεύονται» με τις δυναμικές, γεμάτη ένταση κινήσεις του σύγχρονου χορού, τις δύσκολες και επικίνδυνες ακροβασίες της ενόργανης γυμναστικής, αλλά και τις ρυθμικές φιγούρες του hip hop.

Από το 2008 μέχρι σήμερα, το Rock the Ballet έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 450 sold out παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, ξεσηκώνοντας πάνω από 250.000 θεατές!

Τα sexy και γυμνασμένα «κακά» αγόρια» της ομάδας του Rasta Thomas μεταξύ άλλων χορεύουν τα: I gotta feelin` – Black Eyed Peas, With or Without You – U2, WE will Rock You – Queen, Billy Jean – Michael Jackson, When Doves Cry – Prince, American Woman – Lenny Kravitz, Viva La Vida – Coldplay κ.ά.