Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Θέατρο Βικτώρια: The Theater Case

Θέατρο Βικτώρια: The Theater Case
Το θέατρο Βικτώρια φιλοξενεί την παράσταση The Theater Case, από την θεατρική ομάδα βλάκlist, σε σκηνοθετική επιμέλεια Μαργαρίτας Αμαραντίδη ...

Η υπόθεση

Ο Κώστας, ο Μάριο, η Αλεξάνδρα και οι άλλοι... κρατούν από την ίδια βαλίτσα. Συναντιούνται όταν ο Μάριο αποφασίζει να γυρίσει τον κόσμο, αλλά τελικά ο κόσμος όλος βρίσκεται στα μάτια της Αλεξάνδρας κι έτσι το ταξίδι του σταματάει εκεί.

Την Αλεξάνδρα δε, την συναντά εξαιτίας του συγκατοίκου της του Κώστα, ο οποίος περιμαζεύει τον Μάριο στο σπίτι, όταν με την άφιξη του στην Αθήνα, του κλέβουν το πορτοφόλι. Έτσι τελικά, μένουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη, γίνονται συγκάτοικοι και η ιστορία ξεκινά...

Λίγα λόγια για το έργο

Το The Theater Case των βλακlist, είναι μια μαύρη κωμωδία . Μια Βαλίτσα – υπόθεση- που ξεκίνησε τον Μάιο του 2009. Από τότε «πακετάρισε και ξεπακετάρισε» πολλές φορές μέσα στο 2010 - Θέατρο του Νέου Κόσμου, Going Youth Festival 10, Θέατρο Ειλισσός, Bob Theatre Festival 10, Βουλγαρία, Κρήτη, Θεσσαλία και από ότι φαίνεται θα πάει μακρυά!

Συντελεστές: Σκηνοθετική Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αμαραντίδη, Δραματουργική Επιμέλεια: Federico Nieto - El\' Gazi, Σκηνικά: βλακlist, Kοστούμια: Μαργαρίτα Αμαραντίδη, Πρωτότυπη Μουσική  και Εφφέ: Λαέρτης Μαλκότσης, Μουσική επιμέλεια: Federico Nieto – El’ Gazi, Φωτισμοί: Federico Nieto – El’ Gazi, Φωτογραφίες: Πάνος Γκόλφης , Αννα Ταγκάλου, Tίνα Αλεξοπούλου, Γραφιστικός Σχεδισμός: Γιώργος Αμαραντίδης (meteoros), Βίντεο κάλυψη: Seán James Sutton

Παίζουν οι ηθοποιοί : Χριστίνα Δενδρινού, Σάββας Κοβλακάς, Μαρίνος Παναγιωτάκης
Δεύτερη Διανομή: Χριστίνα Δενδρινού, Σάββας Κοβλακάς, Federico Nieto - El\' Gazi

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κατάθλας, της Λένας Κιτσοπούλου στο Skrow Theater
16.11.2016 10:51
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου, Ο Κατάθλας, παρουσιάζεται από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, στο Skrow Theater, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιγιντή.
Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε… της Αθηνάς Χατζηαθανασίου στο Life n’ Art Theater
21.04.2016 14:41
Το Life n’ Art Theater υποδέχεται στις 6 Μαΐου 2016 τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Αθηνάς Χατζηαθανασίου «Μια Παναγιώτα κι Ένα Κάποτε» για λίγες παραστάσεις στο Lobby του θεάτρου.
Ο Καλόγερος του Μatthew Gregory Lewis στο Skrow Theater
24.02.2016 15:15
Το Skrow Theater και η ομάδα Skrow Theater Group παρουσιάζουν το έργο του Μatthew Gregory Lewis, Ο Καλόγερος, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.
Σκηνοθέτησέ μας!, από τους Felizol- Improv Comedy Theater Group στο Θέατρο Αθήναιον
27.01.2016 11:30
Η ομάδα Felizol- Improv Comedy Theater Group παρουσιάζει την παράσταση Σκηνοθέτησέ μας!, για όλες τις Κυριακές του Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Από τη Γεωργία… με αγάπη!, του Ευάγγελου Σαμιώτη στο Life n’ Art Theater
29.12.2015 12:20
Το L.A.( Life n’ Art) Theater παρουσιάζει τη νέα, επίκαιρη κωμωδία καταστάσεων του πολυγραφότατου Ευάγγελου Σαμιώτη (“Γηροκομείον Ο Παράδεισος”, “Από το μέλλον έρχομαι”) με τίτλο “Από τη Γεωργία… με αγάπη!”.