Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Θέατρο Βικτώρια: The Theater Case

Θέατρο Βικτώρια: The Theater Case
Το θέατρο Βικτώρια φιλοξενεί την παράσταση The Theater Case, από την θεατρική ομάδα βλάκlist, σε σκηνοθετική επιμέλεια Μαργαρίτας Αμαραντίδη ...

Η υπόθεση

Ο Κώστας, ο Μάριο, η Αλεξάνδρα και οι άλλοι... κρατούν από την ίδια βαλίτσα. Συναντιούνται όταν ο Μάριο αποφασίζει να γυρίσει τον κόσμο, αλλά τελικά ο κόσμος όλος βρίσκεται στα μάτια της Αλεξάνδρας κι έτσι το ταξίδι του σταματάει εκεί.

Την Αλεξάνδρα δε, την συναντά εξαιτίας του συγκατοίκου της του Κώστα, ο οποίος περιμαζεύει τον Μάριο στο σπίτι, όταν με την άφιξη του στην Αθήνα, του κλέβουν το πορτοφόλι. Έτσι τελικά, μένουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη, γίνονται συγκάτοικοι και η ιστορία ξεκινά...

Λίγα λόγια για το έργο

Το The Theater Case των βλακlist, είναι μια μαύρη κωμωδία . Μια Βαλίτσα – υπόθεση- που ξεκίνησε τον Μάιο του 2009. Από τότε «πακετάρισε και ξεπακετάρισε» πολλές φορές μέσα στο 2010 - Θέατρο του Νέου Κόσμου, Going Youth Festival 10, Θέατρο Ειλισσός, Bob Theatre Festival 10, Βουλγαρία, Κρήτη, Θεσσαλία και από ότι φαίνεται θα πάει μακρυά!

Συντελεστές: Σκηνοθετική Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αμαραντίδη, Δραματουργική Επιμέλεια: Federico Nieto - El\' Gazi, Σκηνικά: βλακlist, Kοστούμια: Μαργαρίτα Αμαραντίδη, Πρωτότυπη Μουσική  και Εφφέ: Λαέρτης Μαλκότσης, Μουσική επιμέλεια: Federico Nieto – El’ Gazi, Φωτισμοί: Federico Nieto – El’ Gazi, Φωτογραφίες: Πάνος Γκόλφης , Αννα Ταγκάλου, Tίνα Αλεξοπούλου, Γραφιστικός Σχεδισμός: Γιώργος Αμαραντίδης (meteoros), Βίντεο κάλυψη: Seán James Sutton

Παίζουν οι ηθοποιοί : Χριστίνα Δενδρινού, Σάββας Κοβλακάς, Μαρίνος Παναγιωτάκης
Δεύτερη Διανομή: Χριστίνα Δενδρινού, Σάββας Κοβλακάς, Federico Nieto - El\' Gazi

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κατάθλας, της Λένας Κιτσοπούλου στο Skrow Theater
16.11.2016 10:51
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου, Ο Κατάθλας, παρουσιάζεται από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, στο Skrow Theater, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γιγιντή.
Skrow Theater: Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2016 - 2017
05.09.2016 15:14
Το Skrow Theater παρουσιάζει τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του για τη νέα θεατρική περίοδο 2016- 2017.
Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε… της Αθηνάς Χατζηαθανασίου στο Life n’ Art Theater
21.04.2016 14:41
Το Life n’ Art Theater υποδέχεται στις 6 Μαΐου 2016 τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Αθηνάς Χατζηαθανασίου «Μια Παναγιώτα κι Ένα Κάποτε» για λίγες παραστάσεις στο Lobby του θεάτρου.
Ο Καλόγερος του Μatthew Gregory Lewis στο Skrow Theater
24.02.2016 15:15
Το Skrow Theater και η ομάδα Skrow Theater Group παρουσιάζουν το έργο του Μatthew Gregory Lewis, Ο Καλόγερος, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.
Σκηνοθέτησέ μας!, από τους Felizol- Improv Comedy Theater Group στο Θέατρο Αθήναιον
27.01.2016 11:30
Η ομάδα Felizol- Improv Comedy Theater Group παρουσιάζει την παράσταση Σκηνοθέτησέ μας!, για όλες τις Κυριακές του Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.