Αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής φιλοξενεί και αυτό το χειμώνα η μουσική σκηνή Αυλαία. Την Παρασκευή

8 Οκτωβρίου και όλες τις Παρασκευές του Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μητσοτάκης & οι Ευδαίμονες παρουσιάζουν την παράσταση, «Αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν».

Ο δημοφιλής δημιουργός με το \”αιρετικό\” επώνυμο, Δημήτρης Μητσοτάκης και οι εκλεκτοί Ευδαίμονες, συνεργάτες του παρουσιάζουν τη μουσικοχορευτική παράσταση… «Αν ήτανε οι μπάμιες κρουασάν» και υπόσχονται τέσσερις, εξαιρετικής διάθεσης βραδιές, βασισμένες στο νέο ρεπερτόριο του τραγουδοποιού που κυκλοφόρησε φέτος με τον τίτλο «Ευδαίμονες» και έκανε αίσθηση με το αποκαλυπτικό “ΑΝ” το ψυχαναλυτικό “ΦΟΒΑΜΑΙ” αλλά και το αντιηρωικό “ΑΘΗΝΑ” αλλά και σε παλαιότερες συνθέσεις του που έγιναν γνωστές στο πανελλήνιο από το αξιαγάπητο ηλεκτρικής μουσικής συγκρότημα Ενδελέχεια.                                                                                            

Επίσης θα ακουστούν και διασκευασμένες επιτυχίες από το σύνολο του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και… κείμενο επεξηγηματικό του τίτλου της παράστασης!

Θα συνδράμουν με την παρουσία τους οι εξαιρετικοί: 

Γ. Κλιούμης & Κ. Παρίσης (Υπόγεια Ρεύματα – 8.10)                       
Πάνος Μουζουράκης (15.10)
Μάρθα Φριντζήλα (22.10)
Aλ. Εμμανουηλίδης και Μαρία Παπαγεωργίου (29.10)

Είσοδος: 15€ με κρασί
Ώρα έναρξης: 22.30

Σειρά παίρνει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου ο Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης), ο Στέλιος Πετράκης, ο Γιώργης Μανωλάκης και ο Ζαχάρης Σπυριδάκης. Ένα σπάνιο αντάμωμα 4 δεξιοτεχνών της κρητικής μουσικής που θα μας ταξιδέψουν ως την Κρήτη.

Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) – Στέλιος Πετράκης – Γιώργης Μανωλάκης  – Ζαχάρης Σπυριδάκης
Ψαρογιώργης: λαούτο, τραγούδι
Στέλιος Πετράκης: λύρα, τραγούδι
Γιώργης Μανωλάκης: λαούτο, τραγούδι
Ζαχάρης Σπυριδάκης: λύρα, τραγούδι

Είσοδος: 15€ με κρασί
Ώρα έναρξης: 22.30

Και για όσους θέλουν να ακούσουν κάτι από παλιά στις αρχές της εβδομάδας, η Αυλαία, φιλοξενεί την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010, τους Olympians live! Μέλη των θρυλικών Olympians επανασυνδέθηκαν δημιουργώντας τους Olympians live!

Οι Olympians live ιδρύθηκαν τον Ιανουάριο του 2006 και πραγματοποίησαν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στο Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης γιορτάζοντας τα 40 χρόνια ιστορίας του Παλέ Ντε Σπορ μαζί και τα 40 χρόνια ιστορίας των Olympians!

Από τότε έχουν δώσει γύρω στις 400 συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν προσκληθεί σε συνεντεύξεις και αφιερώματα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΤ3, MEGA, STAR, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, TV 100 κ.ά.), αλλά και από εφημερίδες και περιοδικά της Ελλάδας, του εξωτερικού και του απόδημου ελληνισμού.

Στα live παρουσιάζουν νέα τραγούδια από την 1η δισκογραφική δουλειά των Olympians Live μετά τη διάλυση των Olympians το 1971. Δε λείπουν όμως και τραγούδια από την πρώτη περίοδο των Olympians όπως τα πασίγνωστα και διαχρονικά «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «Ο τρόπος», «Το κορίτσι του Μάη», «Συγνώμη», «Αλέξης» κ.ά. που καθιέρωσαν τους Olympians ως το πρώτο pop-rock συγκρότημα σε μια εποχή που κυριαρχούσε το λαϊκό τραγούδι.

Είσοδος: 15€ με κρασί
Ώρα έναρξης:  22.30