Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Γ. Μανταφούνης & F. Mazliah

Γ. Μανταφούνης & F. Mazliah
Πρόκειται για μία παράσταση παραγγελία του Φεστιβάλ Αθηνών που περιλαμβάνει επί σκηνής πειραματισμούς από δύο εξαιρετικούς χορευτές.

Πρόκειται για μία παράσταση παραγγελία του Φεστιβάλ Αθηνών, που περιλαμβάνει επί σκηνής πειραματισμούς από δύο εξαιρετικούς χορευτές.

Ο Γιάννης Μανταφούνης και ο Φαμπρίς Μαζλιάχ, μέλη της \"The Forsythe Company\", παρουσιάζουν μέσα από την τελευταία τους δουλειά, κοινές εμπειρίες και πειραματισμούς πάνω στην κίνηση.

\"Κρατήστε τα μάτια ανοιχτά και επικοινωνήστε χωρίς προκατασκευασμένες ιδέες με το δρώμενο\", προτρέπουν το κοινό, το οποίο θα παρακολουθήσει κάτι πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα.

Με εργαλείο το σώμα , η δουλειά αυτή στοχεύει στη διερεύνηση της έννοιας της πρόσληψης, της πρόθεσης και της ερμηνείας.

Η έννοια του διφορούμενου διατρέχει όλη αυτή τηνπροσπάθεια, θέτοντας σε αμφισβήτηση την ταυτότητα, τον στοχασμό ακόμα και την αντίληψη του χώρου.

INFO

Το Σχολείον, Χώρος Β, 23-25 Ιουλίου, 21:00 & 23:00. Σύλληψη-σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Γιάννης Μανταφούνης, Fabrice Mazliah, σκηνικός χώρος: Max Schubert.

Σχετικές ειδήσεις
Aurora, του Βλαδίμηρου Νικολούζου στο Θέατρο Ροές
20.02.2017 13:33
Το Rēs Ratio Network υποδέχεται στο Θέατρο Ροές την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Βλαδίμηρου Νικολούζου, Αurora, με πρωταγωνίστρια την Ηλέκτρα Νικολούζου, από Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 και για έξι μοναδικές παραστάσεις. Πρόκειται για έναν μονόλογο μιας γυναίκας που ακροβατεί στα όρια του πραγματικού, ανάμεσα στους ήχους και το σώμα.
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.
Ισορροπιστής αεροσκαφών, του Θόδωρου Θεοδωρίδη σε μικρή περιοδεία
04.03.2016 14:46
Οι παραστάσεις στην Αθήνα στον Πολυχώρο Αθηναΐς, για το έργο του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, με τον Δημήτρη Πιατά και την συμμετοχή των Αλέξανδρου Τούντα και Ανδρέα Ανδρέου, ρίχνουν αυλαία την Τρίτη 8 Μαρτίου, όπως είχε προγραμματιστεί.
Έλα στο Cabaret και εσύ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
02.03.2016 13:12
Η παράσταση Έλα στο Cabaret και εσύ έρχεται τη Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2016: Οι υποψηφιότητες
02.03.2016 13:09
Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την καθιέρωση του «Θεατρικού Βραβείου Μελίνα Μερκούρη» που απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της περασμένης θεατρικής περιόδου.