Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Blue Velvet με τη Σία Κοσκινά

Blue Velvet με τη Σία Κοσκινά
Η Σία Κοσκινά, ηθοποιός και performer, μια από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους του μουσικού θεάτρου στην Ελλάδα, μας ταξιδεύει στο

χρόνο ερμηνεύοντας μερικά από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μπλε Βελούδο είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης, με σημαντικά ακούσματα από το χώρο του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου.

Η Σία Κοσκινά μας ταξιδεύει στο χρόνο των μουσικών μας αναμνήσεων, ερμηνεύοντας ορισμένα  από τα σημαντικότερα τραγούδια του εικοστού αιώνα, που θα μας θυμίσουν  ανθρώπους που αγαπήσαμε.

Αγαπημένες μουσικές και τραγούδια των N. Rota, N.Piovani, A. L. Webber, G. Gershwin, J.Kander, J. Stayn, M. Legrand, K. Weill, S.Sondheim, C. Porter, M.Yeston, Μ .Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου και Γ. Μουζάκη αποτελούν το μουσικό υλικό του Μπλε Βελούδου (Blue Velvet)!

Μαζί της στη σκηνή , ο πρώτος χορευτής της Λυρικής μας Σκηνής Alexander Neskov. Την συνοδεύει η πενταμελής ορχήστρα .

Τα κείμενα που ακούγονται, είναι αποσπάσματα σεναρίων και θεατρικών κειμένων. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Λιβανός,

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Αναδιώτης – πιάνο-Διεύθυνση Ορχήστρας
Χάρης Κελλάρης – μπάσο , Samuel Marlieri –σαξόφωνο, Γιώργος Σαρίκος –ντράμς
Ευφροσύνη Γλύτσου- Βιολοντσέλο

Παραγωγή: Intershow

 

Σχετικές ειδήσεις
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
3 Χιλιετίες Ελληνική Μουσική: συναυλία από τον ΛύρΑυλο στο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου-Χολαργού
08.07.2016 17:13
Ο ΛύρΑυλος μας προσκαλεί στη συναυλία "3 χιλιετίες ελληνικής μουσικής". Με μια πανδαισία ήχων από 30 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά όργανα, το μουσικό σχήμα ταξιδεύει το κοινό στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.