Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Blue Velvet με τη Σία Κοσκινά

Blue Velvet με τη Σία Κοσκινά
Η Σία Κοσκινά, ηθοποιός και performer, μια από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους του μουσικού θεάτρου στην Ελλάδα, μας ταξιδεύει στο

χρόνο ερμηνεύοντας μερικά από τα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μπλε Βελούδο είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης, με σημαντικά ακούσματα από το χώρο του παγκόσμιου κινηματογράφου αλλά και του θεάτρου.

Η Σία Κοσκινά μας ταξιδεύει στο χρόνο των μουσικών μας αναμνήσεων, ερμηνεύοντας ορισμένα  από τα σημαντικότερα τραγούδια του εικοστού αιώνα, που θα μας θυμίσουν  ανθρώπους που αγαπήσαμε.

Αγαπημένες μουσικές και τραγούδια των N. Rota, N.Piovani, A. L. Webber, G. Gershwin, J.Kander, J. Stayn, M. Legrand, K. Weill, S.Sondheim, C. Porter, M.Yeston, Μ .Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου και Γ. Μουζάκη αποτελούν το μουσικό υλικό του Μπλε Βελούδου (Blue Velvet)!

Μαζί της στη σκηνή , ο πρώτος χορευτής της Λυρικής μας Σκηνής Alexander Neskov. Την συνοδεύει η πενταμελής ορχήστρα .

Τα κείμενα που ακούγονται, είναι αποσπάσματα σεναρίων και θεατρικών κειμένων. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Λιβανός,

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Αναδιώτης – πιάνο-Διεύθυνση Ορχήστρας
Χάρης Κελλάρης – μπάσο , Samuel Marlieri –σαξόφωνο, Γιώργος Σαρίκος –ντράμς
Ευφροσύνη Γλύτσου- Βιολοντσέλο

Παραγωγή: Intershow

 

Σχετικές ειδήσεις
Κάθε ευχή και ένα τραγούδι, με την Χορωδία Rosarte στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
16.12.2016 12:39
Με αγαπημένα κάλαντα, γιορτινά τραγούδια και μουσικές ευχές από όλο τον κόσμο υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα η Παιδική και Νεανική Χορωδία ROSARTE την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.