Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

C est ça la vie!?

C est ça la vie!?
Η ομάδα χιπ χοπ Pockemon Crew, έρχεται στην Τεχνόπολη , στο Γκάζι, στις 28 Ιουλίου, φέρνοντας μαζί της μια άλλη αντίληψη σε όλα όσα γνωρίζαμε περί χορού.

Η ομάδα χιπ χοπ Pockemon Crew, έρχεται στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, στις 28 Ιουλίου, φέρνοντας μαζί της μια άλλη αντίληψη σε όλα όσα γνωρίζαμε περί χορού.

Τα μέλη της λυονέζικης ομάδας Pockemon Crew, ξεκίνησαν αρχικά στο δρόμο. Συνέχισαν την πορεία τους στις καμάρες της Οπερας της Λυόν και γνώρισαν την καταξίωση το 2003, όταν αναδείχθηκαν πρωταθλητές Γαλλίας στο χιπ-χοπ και πρωταθλητές Ευρώπης το 2004.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο και με σκηνικό την προβολή βίντεο, οι οχτώ χορευτές αφηγούνται μέσα από τις απίστευτα δεξιοτεχνικές τους κινήσεις, την ιστορία τους και τον κοινωνικοπολιτικό προβληματισμό τους.

Ρυθμός, ενέργεια, ευελιξία και πρωτίστως ομαδικό πνεύμα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας ομάδας που συνδυάζει πολλές μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης σε ένα απολαυστικό θέαμα που εντυπωσιάζει.

Στο τέλος της παράστασης, η ελληνική ομάδα breakdance Dead Prezz (Zerow, Psichik, Pangos, Tribal X, Lucky Look, Teo, Nako, Big Ben) θα συμμετάσχει με μία σύντομη εμφάνιση freestyle, σε συνεργασία με τους Pockemon Crew.

Η μουσική της παράστασης είναι του Christophe Rudel, οι φωτισμοί του Yves Caizergues, τα βίντεο των Jacinto Carvalho και Yoan Chiarramonte. Ερμηνεύουν : Ali Ramdani, Moncef Zébiri, Douniel Fghani, Rodolphe Gasnier, Georges Fagbohoun, Riyad Fghani, Yann Abidi, Brahim Zaïbat

INFO

Τεχνόπολις / 28 Ιουλίου, 21:00, www.cityofathens.gr

 

Σχετικές ειδήσεις
Aurora, του Βλαδίμηρου Νικολούζου στο Θέατρο Ροές
20.02.2017 13:33
Το Rēs Ratio Network υποδέχεται στο Θέατρο Ροές την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Βλαδίμηρου Νικολούζου, Αurora, με πρωταγωνίστρια την Ηλέκτρα Νικολούζου, από Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 και για έξι μοναδικές παραστάσεις. Πρόκειται για έναν μονόλογο μιας γυναίκας που ακροβατεί στα όρια του πραγματικού, ανάμεσα στους ήχους και το σώμα.
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.
Ισορροπιστής αεροσκαφών, του Θόδωρου Θεοδωρίδη σε μικρή περιοδεία
04.03.2016 14:46
Οι παραστάσεις στην Αθήνα στον Πολυχώρο Αθηναΐς, για το έργο του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, με τον Δημήτρη Πιατά και την συμμετοχή των Αλέξανδρου Τούντα και Ανδρέα Ανδρέου, ρίχνουν αυλαία την Τρίτη 8 Μαρτίου, όπως είχε προγραμματιστεί.
TAK του Αριστοτέλη Μπατιστάτου στο Θέατρο Αλκμήνη
23.02.2016 12:24
Το θέατρο Αλκμήνη φιλοξενεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο την παράσταση «ΤΑΚ» του Αριστοτέλη Μπατιστάτου σε σκηνοθεσία του Νίκου Μοναστηριώτη.
Οι Πεταλούδες Είναι Ελεύθερες, του Leonard Gershe στο Θέατρο Αυλαία
23.02.2016 11:45
Η Άννα Παναγιωτοπούλου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο έργο του Leonard Gershe, “Οι Πεταλούδες είναι Ελεύθερες», σε μουσική Διονύση Τσακνή, από τις 24 Φεβρουαρίου 2016, για λίγες μόνο παραστάσεις, στο Θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη.