Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

C est ça la vie!?

C est ça la vie!?
Η ομάδα χιπ χοπ Pockemon Crew, έρχεται στην Τεχνόπολη , στο Γκάζι, στις 28 Ιουλίου, φέρνοντας μαζί της μια άλλη αντίληψη σε όλα όσα γνωρίζαμε περί χορού.

Η ομάδα χιπ χοπ Pockemon Crew, έρχεται στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, στις 28 Ιουλίου, φέρνοντας μαζί της μια άλλη αντίληψη σε όλα όσα γνωρίζαμε περί χορού.

Τα μέλη της λυονέζικης ομάδας Pockemon Crew, ξεκίνησαν αρχικά στο δρόμο. Συνέχισαν την πορεία τους στις καμάρες της Οπερας της Λυόν και γνώρισαν την καταξίωση το 2003, όταν αναδείχθηκαν πρωταθλητές Γαλλίας στο χιπ-χοπ και πρωταθλητές Ευρώπης το 2004.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο και με σκηνικό την προβολή βίντεο, οι οχτώ χορευτές αφηγούνται μέσα από τις απίστευτα δεξιοτεχνικές τους κινήσεις, την ιστορία τους και τον κοινωνικοπολιτικό προβληματισμό τους.

Ρυθμός, ενέργεια, ευελιξία και πρωτίστως ομαδικό πνεύμα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας ομάδας που συνδυάζει πολλές μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης σε ένα απολαυστικό θέαμα που εντυπωσιάζει.

Στο τέλος της παράστασης, η ελληνική ομάδα breakdance Dead Prezz (Zerow, Psichik, Pangos, Tribal X, Lucky Look, Teo, Nako, Big Ben) θα συμμετάσχει με μία σύντομη εμφάνιση freestyle, σε συνεργασία με τους Pockemon Crew.

Η μουσική της παράστασης είναι του Christophe Rudel, οι φωτισμοί του Yves Caizergues, τα βίντεο των Jacinto Carvalho και Yoan Chiarramonte. Ερμηνεύουν : Ali Ramdani, Moncef Zébiri, Douniel Fghani, Rodolphe Gasnier, Georges Fagbohoun, Riyad Fghani, Yann Abidi, Brahim Zaïbat

INFO

Τεχνόπολις / 28 Ιουλίου, 21:00, www.cityofathens.gr

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.
Νεκρή Φύση σε Χαντάκι, του Fausto Paravidino στο Θέατρο Τ
03.02.2016 11:30
Η θεατρική ομάδα Προσεχώς Subway παρουσιάζει το βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Νεκρή Φύση σε Χαντάκι» του Ιταλού συγγραφέα Fausto Paravidino, από τις 4 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00, στο Θέατρο Τ.
Mall της Στέλλας Παπαδημητρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς
01.02.2016 12:43
Η ομάδα CASUALI ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο θέατρο Αυλαία, ανεβάζει το έργο «Mall» της Στέλλας Παπαδημητρίου και σε σκηνοθεσία Στεφανίας Παπαμιχαήλ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς – Μελίνα Μερκούρη, στις 12, 13, 14 και 19, 20, 21 Φεβρουαρίου 2016.
Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης & Best of OpenMic @ Ίλιον Plus
25.01.2016 13:33
To stand up comedy show του ΙΛΙΟΝ plus επιστρέφει δριμύτερο στις 31 Ιανουαρίου 2016 με τους συμμετέχοντες των Athens Open Mic και τους Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη.
Καταλόγια...δημοτικοί στίχοι περί έρωτος και θυσίας, στο Πολυχώρο Vault
21.01.2016 09:57
Ο Πολυχώρος VAULT και ο Θοδωρής Οικονομίδης (ο δημιουργός πίσω από τις θεατρικές παραστάσεις «Golfw 2.3 beta», Λιωμένο Βούτυρο, κλπ) με την θεατρική του ομάδα “Κύκλος” παρουσιάζουν την παράσταση “Καταλόγια... δημοτικοί στίχοι περί έρωτος και θυσίας”, μια τελετουργική αναπαράσταση, με βάση τους κώδικες της αρχαιοελληνικής τραγωδίας, πέντε κλασσικών ελληνικών δημοτικών ποιημάτων – τραγουδιών, που καταγράφηκαν για πρώτη φορά τον 8ο και 9ο αιώνα με θέμα τον έρωτα και τη θυσία.