Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Έκθεση Ζωγραφικής της Μαριάννας Κορτζά Αϊβαλιώτη

Έκθεση Ζωγραφικής της Μαριάννας Κορτζά Αϊβαλιώτη
Η Μαριάννα Κορτζά-Αϊβαλιώτη παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση στην Πνευματική Εστία

Bούλας. Η έκθεση που έχει τίτλο «Σπορέας» θα παρουσιαστεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.

 

Η ζωγράφος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στην συνοικία της Πλάκας. Απεφοίτησε από το Α’ Λύκειο Θηλέων Πλάκας και φοίτησε στη Σχολή Δοξιάδη, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου.

Ζωγράφιζε, πάντα ερασιτεχνικά, από μικρό παιδί. Βελτίωσε τις γνώσεις της έχοντας καθηγητές τους ζωγράφους Δ. Μυταρά και Π. Ζουμπουλάκη και τον γλύπτη Γ. Γεωργιάδη.

Έχει πάρει μέρος σε δύο εκθέσεις ερασιτεχνών ζωγράφων. Είναι η πρώτη της ατομική έκθεση.
 

Σχετικές ειδήσεις
«somniatus ero»: έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Γκούμα στη γκαλερί Ευριπίδη
15.09.2016 15:29
Η Γκαλερί Ευριπίδη με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του νέου και ταλαντούχου καλλιτέχνη Βασίλη Γκούμα με τίτλο «somniatus ero» την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ.
Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας της Μαρίας Πέντε στην Πάτμο
10.08.2016 15:43
Η γνωστή και καταξιωμένη Πάτμια αγιογράφος και ζωγράφος, Μαρία Πέντε υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Πάτμου, παρουσιάζει μία σειρά από πρωτότυπα έργα που βασίζονται στο θεόπνευστο έργο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, σε μία έκθεση με τίτλο «Αποκάλυψις ... μυσταγωγία - εικονογραφία».
Πολύχρωμη Κιβωτός: Έκθεση της Ματίνας Γιαννοπούλου στα Πικουλιάνικα
03.08.2016 14:11
Τον ιδιαίτερο δεσμό της με την Σπάρτη, τη γενέτειρά της, επισφραγίζει με την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής «Πολύχρωμη Κιβωτός», η βραβευμένη από την Berling, ζωγράφος, Ματίνα Γιαννοπούλου στο Café-Bistro Veil στα Πικουλιάνικα.
Ατομική έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Αγγελίδη στη γκαλερί Σκουφά
19.01.2016 12:18
Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 στις 20.00 εγκαινιάζεται στη γκαλερί Σκουφά η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Αγγελίδη υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Ελισάβετ Πλέσσα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016.
Ατομική έκθεση της Λήδας Κοντογιαννοπούλου στην αίθουσα τέχνης “ena”
31.12.2015 13:07
Έργα μικρών & μεσαίων διαστάσεων θα παρουσιάσει η ζωγράφος Λήδα Κοντογιαννοπούλου στη νέα ατομική της έκθεση, που εγκαινιάζεται την Τρίτη 12/1/2016 στην αίθουσα τέχνης ena.