Όταν η dub συναντάει το experimental rock ένα όνομα έρχεται στο νου μας, Dub Trio! Το τριο από το Brooklyn επισκέπτεται την Ελλάδα και εμφανίζονται στο …

An Club, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, ενώ μία μέρα μετά, τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη, στο Block33.

Οι Dub Trio επιστρέφουν με τον 4ο και πλέον δυναμικότερο δίσκο τους (μέχρι τώρα), ένα απίστευτο χαρμάνι ήχων και μουσικών στυλ που ηχογραφήθηκε μέσα σε μόλις 7 μέρες. Ο δίσκος βρίσκει τα μέλη να εναλλάσσουν μεταξύ τους μουσικά όργανα και να τυραννούν ότι κουμπί διακόπτη και πετάλι βρουν μπροστά τους μέχρι να καταλήξουν στον χαρακτηριστική τους έκφανση της dub μουσικής.

Έχοντας συνεργαστεί στενά (σε ηχογραφήσεις αλλά και ζωντανές εμφανίσεις) με μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών όπως οι Mike Patton (περιοδεύουν συχνά μαζί του και ο Mike αναλαμβάνει να ντύσει τη μουσική τους με την ιδιαίτερη φωνή του. Επίσης ήταν η μπάντα που αποτελούσε τον συναυλιακό κορμό των Peeping Tom), Rage Against the Machine, Mos Def, Lady Gaga, Tupac Shakur, Matisyahu, Yoko Ono, Fugees, 50 Cent, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η δύναμη τους εγκειται στην ικανότητα να παντρεύουν φαινομένικα αταίριαχτα μουσικά είδη και να παρουσιάζουν ένα μουσικό αποτέλεσμα απίστευτης στιβαρότητας, που πάντα πρέπει να παίζεται σε μεγάλη ένταση.