Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Βρέχει

Βρέχει
Το γνωστό έργο της Βίλιας Χατζοπούλου που ασχολείται με τη διαφορετικότητα, ανεβαίνει στο Σχολείον, από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου.

Το γνωστό έργο της Βίλιας Χατζοπούλου που ασχολείται με τη διαφορετικότητα ανεβαίνει στο Σχολείον, από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου.

Η υπόθεση του έργου έχει να κάνει με την παρουσία ενός ταξιδιώτη σε μια φυλή Ινδιάνων. Οι αποκλίνοντες πολιτισμοί συναντώνται. Το ενδιαφέρον βρίσκεται ακριβώς εκεί καθώς δημιουργούνται πολλά απρόοπτα.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει ο Ακύλλας Καραζήσης , τα σκηνικά είναι της Νατάσσας Καραζήση, τα κοστούμια της Kathrin Krumbein και η μουσική του Blaine Reininger.

Παίζουν: Blaine Reininger, Ελενα Τοπαλίδου, Δανάη Θεοδωρίδου, Αλεξάνδρα Διαλυνά-Λεβεντάκη, Αλκηστις Πουλοπούλου, Μαρία Σκουλά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Ακύλλας Καραζήσης.

ΙΝFO
Θεατρικός χώρος Το Σχολείον, Πειραιώς 52 (δίπλα στην ΙΟΝ), Χώρος Β, 7 έως 10 Ιουλίου, Πληροφορίες-κρατήσεις εισιτηρίων: http://www.greekfestival.gr

Σχετικές ειδήσεις
Ο «Καλιγούλας» του Αλμπέρ Καμύ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
23.12.2016 16:25
Ο Καλιγούλας, το κορυφαίο έργο του βραβευμένου με Νόμπελ Αλμπέρ Καμύ, ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη Knutsen, με το Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο, έναν πολυμελή θίασο εξαιρετικών ηθοποιών και πρωτότυπη μουσική live επί σκηνής από τον Blaine Reininger των Tuxedomoon.
Χασίς, του Ακύλλα Καραζήση στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες
07.11.2016 12:43
Ο Ακύλλας Καραζήσης παρουσιάζει στο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες την παράσταση Χασίς.
Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια
01.07.2016 11:51
Μέσα από κωμικές καταστάσεις, ντυμένες με μουσική και χορό, οι ήρωες του «Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!» περιγράφουν τα δεινά τους αλλά συγχρόνως αυτοσαρκάζονται, από 6 Ιουλίου 2016 στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια.
Το ρολόι: επιπλέον παραστάσεις στο Σχολείον
25.04.2016 15:41
Το Εθνικό Θέατρο λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού θα επαναλάβει στο «Σχολείον», στις 6, 7, 8, 13 και 14 Μαϊου την επιτυχημένη παράσταση του Κωνσταντίνου Μπιμπή «Το ρολόι» ένα έργο βασισμένο στο μυθιστόρημα «Το Ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα» του Μενέλαου Λουντέμη.
Tο Ρολόι, για λίγες παραστάσεις στο Σχολείον
28.03.2016 12:54
Η επιτυχημένη παράσταση του περυσινού θεσμού της «Ανοιχτής πλατφόρμας» βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Το Ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα», παρουσιάζεται στο θέατρο «Σχολείον», για τέσσερις παραστάσεις από τις 31 Μαρτίου 2016.