Το ΒΕΤΟΝ7 gallery παρουσιάζει τη βίντεο – εγκατάσταση του Άγγελου Φραντζή με υλικό από την

ταινία ‘Μέσα στο δάσος’. Τα εγκαίνια της έκθεσης – εγκατάστασης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στις 20.00 το βράδυ.

Το έργο σε μια συνειρμική, ελεύθερη δομή, αφήνει το θεατή να φτιάξει την δική του αφήγηση. Τα πλάνα παρουσιάζονται στις οθόνες ατόφια, χωρίς cuts, σαν να παρακολουθεί ένα υλικό που βρέθηκε τυχαία.

Σαν να πρέπει μόνος του να βρει το νήμα των σχέσεων των 3 ηρώων και να αποκαταστήσει αυτός την ανεπάρκεια της μνήμης. Το πάτωμα της gallery καλύπτεται με χώμα και φύλλα έτσι ώστε τα βήματα του θεατή να αποσταθεροποιηθούν.

Το σκοτάδι, η μουσική και οι ήχοι συντελούν και αυτοί με την σειρά τους σε αυτήν την αποσταθεροποίηση. Σε αυτό το βύθισμα σε έναν κόσμο όπου τα πρόσωπα γίνονται δέντρα και τα φύλλα αποκτούν σπασμούς προσώπων που επιθυμούν.
 
Είναι η ανατομία της ίδιας της ερωτικής επιθυμίας. Δυο αγόρια κι ένα κορίτσι, πρόσωπα αρχετυπικά σε ένα παγανιστικό ταξίδι όπου η φύση καθοδηγεί αισθήσεις και συναισθήματα. Ελάχιστοι διάλογοι, σιωπή, ήχοι.

Φόβος, ελευθερία, ένστικτο, επιθυμία, πανσεξουαλικότητα και πάντα κάτι που μοιάζει να κοιτάει από ψηλά. Ζώντας στη φύση και δημιουργώντας το σενάριο με τους ηθοποιούς μέρα με τη μέρα, το «Μέσα στο δάσος» μοιάζει με ένα ντοκιμαντέρ πάνω στην υπερβατικότητα των αισθήσεων.

Βουτηγμένο σε μια ανοίκεια ατμόσφαιρα και γυρισμένο με το video μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, με μια εικόνα που μοιάζει με ψηφιακό super-8 γεμάτο έντονα χρώματα και βίαιες φόρμες ανιχνεύει μια γραφή σεξουαλική πάνω στην υλικότητα των συναισθημάτων. Μια υλικότητα ακατέργαστη σαν βράχος, σαν νερό ή σαν ουρανός.