Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Bad Manners στην Αθήνα

Οι Bad Manners στην Αθήνα
Οι Bad Manners, οι Άγγλοι που για άλλη μια φορά δημιουργούν κάτι νέο θα εμφανιστούν στο An Club το Σάββατο

25 Σεπτεμβρίου 2010. Με επιρροές από τους μεγάλους της SKA και της Reggae μουσικής, που σημάδεψαν με τα τραγούδια τους τα νιάτα μιας ολόκληρης γενιάς, ξενικά στην Αγγλία το νέο, ασπρόμαυρο, μουσικό ρεύμα της 2-tone.

Και αυτή τη φορά δεν είναι επαγγελματίες μουσικοί απο τη Τζαμάικα που δοκιμάζουν την τύχη τους στην άλλη πλευρά του ωκεανού, αλλά η ίδια η νέα γενιά των \'80s. Σχολικές μπάντες εξελίσσονται και δημιουργούν τον νέο ήχο της δεκαετίας.

Ανάμεσα σε κλασσικά ονόματα όπως οι Specials, οι Madness και οι Selecter και οι Bad Manners, απο τις γειτονιές του βόρειου Λονδίνου το 1976.Μιας και είναι και επίκαιρο, οι BIG 4 της 2TONE/SKA βρετανικής σκηνής.

Οι Bad Manners λοιπόν, με κύριο συντελεστή τη χαρακτηριστική μορφή του ογκώδους, υπερκινητικού και ξυρισμένου τραγουδιστή τους, Buster Bloodvessel, που αποτέλεσε και το λογότυπο της μπάντας, δίνουν το δικό τους στίγμα.!

Με πάνω από 35 χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία αλλά και αμέτρητες live εμφανίσεις (όποιος τους έχει δει ξέρει), στις 25 Σεπτεμβρίου θα παίξουν στο AN CLUB της πρωτεύουσας σε άλλη μια απολαυστική βραδιά που διοργανώνει το Skinhead Unity Crew. Μαζί τους, μια απ τις λίγες αξιόλογες, εγχώριες Ska/reagge μπάντες, οι Les Skartoi! Come to the dance craze and let some humour in your life!

Σχετικές ειδήσεις
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Universe217 & Mother of Millions live στο Τριανόν
24.08.2016 15:00
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 οι Universe217 θα εμφανιστούν ζωντανά στον κινηματογράφο Τριανόν, για μία συναυλία που θα κάνουμε καιρό να ξεχάσουμε.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Οι Vacant Lots live στο Death Disco
15.03.2016 15:26
Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου τους e.p., οι Vacant Lots επιστρέφουν για μια νέα περιοδεία και στην Αθήνα θα εμφανιστούν στο Death Disco το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, με τους Χάρους.