Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι εφήμεροι

Οι εφήμεροι
Το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Φαλήρου φιλοξενεί μια παράσταση για Ολυμπιακό μετάλλιο! Ονειρικοί μικρόκοσμοι και αυτοσχεδιασμοί από το Θέατρο του Ηλιου.

Το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Φαλήρου φιλοξενεί μια παράσταση για Ολυμπιακό μετάλλιο! Ονειρικοί μικρόκοσμοι και αυτοσχεδιασμοί από το Θέατρο του Ηλιου.

Ο θίασος της Ariane Mnouchkine αναζητά το μίτο στις μικροϊστορίες μας, στις απόκρυφες πλευρές της ζωής μας, των μανάδων μας, στην απουσία τους, στις στιγμές που μας έκαναν καλό και σε εκείνες που μας έκαναν καλό και σε εκείνες που μας έκαναν κακό.

Η παράσταση Οι εφήμεροι, ή αν θέλετε Les Ephemeres, παίζεται και σήμερα 29 έως και την 1 Ιουλίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Φαλήρου.

Νατουραλιστικοί και ονειρικοί μικρόκοσμοι σε περιφερόμενες πλατφόρμες συνθέτουν έναν ιστό από αγάπες, φιλίες, ρήξεις και αποχαιρετισμούς.

Πολυάριθμοι ηθοποιοί εναλλάσσονται σε ρόλους που προέκυψαν από αυτοσχεδιασμούς πάνω σε αναμνήσεις τους, μετατρέποντας μαγικά το φλας μπακ στο προσωπικό βίωμα σε οικουμενικό.


ΙNFO
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 25 ευρώ
Προπώληση: στο ταμείο του Γυμναστηρίου, μέσω της ιστοσελίδας: www.hellenicfestival.gr, τηλεφωνικά στο 210 3272000

Σχετικές ειδήσεις
Η Ασκητική (Salvatores dei) στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών
22.02.2017 11:52
Η «Ασκητική» (Salvatores dei) του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία Aνδρέα Κουτσουρέλη, μετά από τις sold out παραστάσεις στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, θα παρουσιαστεί στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών.
H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν: έξτρα παράσταση στη Β’ σκηνή του Θεάτρο Οδού Κεφαλληνίας
30.12.2016 10:13
Η παράσταση Η παράλειψη της Οικογένειας Κόλεμαν υποδέχεται το νέο έτος με μία επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου στις 18.30. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και τις 10 Ιανουαρίου.
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.
Διακόσιες δέκα χιλιάδες οκάδες βαμβακιού ~ μια παράσταση στο Αρχείο, της Ιόλης Ανδρεάδη
17.03.2016 13:41
Το Πολιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς μας προσκαλεί στην παράσταση της Ιόλης Ανδρεάδη, «διακόσιες δέκα χιλιάδες οκάδες βαμβακιού ~ μια παράσταση στο Αρχείο», βασισμένη σε πρόταση του Ιστορικού Αρχείου ΠΙΟΠ.
Η παράσταση Other Side ταξιδεύει στο Βελιγράδι για το φεστιβάλ
09.03.2016 13:41
Η παράσταση «OTHER SIDE» του Dejan Dukovski και σε σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου πρόκειται να παρουσιαστεί στα πλαίσια του 15ου International Theatre Festival "SLAVIJA 2016" στις 10 Μαρτίου 2016 στο Βελιγράδι για μία και μοναδική παράσταση ως η μοναδική συμμετοχή από την Ελλάδα.