Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Olivier Gatto σε τζαζ ρυθμούς

Ο Olivier Gatto σε τζαζ ρυθμούς

Ο Olivier Gatto, ένας από τους καλύτερους γάλλους μπασίστες του καιρού μας, θα εμφανιστεί στο Auditorium του Γαλλικού

 

Ινστιτούτου Αθηνών την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010. Η τεράστια γνώση του Olivier Gatto στο χώρο της τζαζ του επιτρέπει να ερμηνεύει με άνεση και δημιουργικότητα διάφορα μουσικά ειδή. Συνθέτης και διασκευαστής διαθέτει μια μοναδική προσέγγιση και ένα πολύ ξεχωριστό στυλ.

Έχει συνεργαστεί με πόλους καταξιωμένους και σημαντικούς μουσικούς όπως Βenny Golson, Keith Copeland, Craig Bailey, George Cables, John Stubblefield. Ernie Watts, Mike Stern, Vincent herring, Eric Alexander, Jeff Watts, Eddie Henderson, Junior Cook, Dusko Gojkovic, Stjepko Gut, Victor Lewis, Danilo Rea, Jerry Bergonzi, George Garzone.
 
OLIVIER GATTO QUARTET

Shekinah Rodz,  sax, voice
George Kontrafouris. piano 
Olivier Gatto bass
Nikos Kapilidis drums

Σχετικές ειδήσεις
Yfilios Project: Συναυλία με άξονα τη τζαζ στην Θεσσαλονίκη!
09.02.2017 14:22
Το Yfilios Project είναι μια ημέρα γεμάτη τζαζ και μουσικούς αυτοσχεδιασμούς που ξεκινάει από μια παρουσίαση – συναυλία στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στις 20:30 και συνεχίζεται μ’ ένα jam session στη Μαύρη Τρύπα στις 23:00.
Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ / New Generation 3 στην ταράτσα της Στέγης
27.05.2016 15:36
Η νέα γενιά της ελληνικής τζαζ σκηνής δεν έρχεται για να διεκδικήσει κάποια θέση σε αυτήν, αλλά βρίσκεται ήδη εδώ. Ας ακούσουμε το μέλλον, εδώ και τώρα!
Από την κλασική στην τζαζ: Πιανόραμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.03.2016 17:17
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας προσκαλεί στο φετινό Πιανόραμα σε δύο ειδικές συναυλίες, οι οποίες θα μας ταξιδέψουν από την κλασική στην τζαζ μουσική.
Το Zz Jazz Quartet live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
17.03.2016 12:46
Σε ασυνήθιστες και πρωτότυπες διαδρομές θρυλικών έργων της τζαζ προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης το Zz Jazz Quartet, το οποίο θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 9 μ.μ.
Ο Giovanni Guidi με τους Gianluca Petrella και Louis Sclavis live στη Στέγη
04.03.2016 11:32
H τζαζ του μέλλοντος από τον Giovanni Guidi: O 30χρονος Ιταλός πιανίστας δεν διστάζει να εξερευνήσει διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, με τη διεθνή αναγνώριση να επιβραβεύει αδρά την πολυεπίπεδη τζαζ δημιουργικότητά του.