Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Γιατροί του Κόσμου κλείνουν 20 χρόνια δράσης

Οι Γιατροί του Κόσμου κλείνουν 20 χρόνια δράσης
Στο Θέατρο Πέτρας θα γιορτάσουν μα μια μεγάλη συναυλία τα 20 χρόνια δράσης τους οι Γιατροί του Κόσμου. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα ,

ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος , η Ορχήστρα του Δρόμου αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Γιώτα Νέγκα , η Dilek Koc, ο Βαγγέλης Κορακάκης , οι Palyrria,  ο Άγγελος Παπαδημητρίου , η  Έλλη Πασπαλά και τα Χαλκέντερα Χάλκινα του Φώντα Τζανίνη, θα βρεθούν στη σκηνή την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010, στις 9:00 το βράδυ.


Οι καλλιτέχνες στηρίξουν αφιλοκερδώς τη δράση των Ελλήνων Γιατρών του Κόσμου, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυσή τους το 1990.

Βασικοί εμπνευστές και οικοδεσπότες της συναυλίας ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους καλλιτέχνες, δίνουν το δικό τους μουσικό στίγμα σε αυτή τη μεγάλη συναυλία, που σκοπό έχει να συγκεντρώσει τους φίλους και υποστηρικτές των Γιατρών του Κόσμου, ενισχύοντας έτσι το ανθρωπιστικό έργο τους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Τα 20 χρόνια ζωής - 20 χρόνια δράσης των Γιατρών του Κόσμου μεταφράζονται σε χιλιάδες φίλους, εθελοντές, μέλη, υποστηρικτές και πολίτες που στάθηκαν δίπλα τους και στήριξαν το έργο τους.

Στο διάστημα αυτό, οι εθελοντές δραστηριοποιήθηκαν σε εκατοντάδες επείγουσες ιατρικές αποστολές τόσο σε χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου όσο και στην Ελλάδα, μεταφράζοντας την αλληλεγγύη σε αποτελεσματική βοήθεια προς τους πληθυσμούς οι οποίοι βρίσκονται σε κίνδυνο.

Στόχος των Γιατρών του Κόσμου από την αρχή της ίδρυσής τους είναι η άμεση και αποτελεσματική παροχή Ιατρικής και Ανθρωπιστικής βοήθειας στους πιο ευάλωτους πληθυσμούς που την έχουν ανάγκη, καθώς και η υπεράσπιση των βασικών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τους.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Ένα Βήμα Μπροστά live στο Faust
07.12.2016 13:50
Οι Ένα Βήμα Μπροστά, το νέο και ανερχόμενο ελληνόφωνο ατμοσφαιρικό έντεχνο ροκ συγκρότημα, κλείνουν φέτος 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο και το γιορτάζουν σε κάθε τους εμφάνιση, έχοντας στις μουσικές τους αποσκευές και το νέο τους EP όλα γράφουν.
One Hour Before The Trip: 12 years anniversary show στο An Club
14.09.2016 14:14
Οι one hour before the trip φέτος κλείνουν 12 χρόνια και το γιορτάζουν με περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε σε μια από τις σπάνιες αθηναϊκές τους εμφανίσεις την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στο πιο κατάλληλο μέρος για την περίσταση, το ιστορικό An Club.
20 χρόνια «Μαζί για το Παιδί»: Εορταστική συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Στέφανο Κορκολή
25.08.2016 14:23
20 χρόνια «Μαζί για το Παιδί», 20 χρόνια που αποτυπώθηκαν με πρόσημο την παιδική ευτυχία θα γιορταστούν με τον πιο μελωδικό τρόπο…
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής αποχαιρετούν το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
02.08.2016 14:06
Μετά από μια λαμπρή περιοδεία που ο κόσμος αγκάλιασε και ζέστανε με την ανάσα του, Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής κλείνουν δυναμικά και ηχηρά τη φετινή τους περιοδεία στο Ηρώδειο, στις 27 Σεπτεμβρίου 2016, με μία εντελώς διαφορετική συναυλία.
Μουσικές του Κόσμου από το Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
17.06.2016 10:34
Το Εθνικό Ωδείο Νέας Σμύρνης διοργανώνει τη θερινή του συναυλία την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, στις 19:00, με γενικό τίτλο "Μουσικές του Κόσμου".