Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Έναρξη για τον Σταυρό του Νότου

Έναρξη για τον Σταυρό του Νότου
Ένας από τους πιο αγαπημένους χώρους του αθηναϊκού κοινού ανοίγει ξανά, εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν με τη δική του House Band ...

Από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο η House Band του Σταυρού του Νότου ξεκινάει δυναμικά χαρίζοντας στο κοινό βραδιές με αγαπημένα τραγούδια από το ευρύ μουσικό φάσμα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Και το πρόγραμμα του Σταυρού του Νότου θα συνεχιστεί ως εξής:

Ορέστης Ντάντος
Από την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, για 4 εμφανίσεις (26/9 & 3-10-17/10) ο Ορέστης Ντάντος ζωντανά σε ένα τρίωρο πρόγραμμα με τραγούδια από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ (όπως «Θα πάω όταν γουστάρω» & «Συνεργεία παντού») καθώς και νέα ανέκδοτα τραγούδια.

NULL
Οι NULL από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, για 3 εμφανίσεις (27/9, 4-11/10) μας παρουσιάζουν εναλλακτικές ροκ βραδιές με ξένες διασκευές από MUSE, RAMMSTEIN, LINKIN PARK, DEPECHE MODE κλπ, καθώς και τραγούδια με ελληνικό στίχο από την προσωπική τους δισκογραφία .

Wedding Singers
Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη οι Wedding Singers οπλισμένοι με groovy διάθεση παντρεύουν τη χορευτική μουσική των 80s & 90s με τον σύγχρονο ήχο και σας προσκαλούν σε ένα απολύτως εκρηκτικό, ανατρεπτικό, αναζωογονητικό και «φρέσκο» live.

Γιώργος Περαντάκος – Βαγγέλης Ασημάκης
Από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη ο Γιώργος Περαντάκος και ο Βαγγέλης Ασημάκης παρέα εμφανίζονται στο Σταυρό του Νότου σε μια βραδιά που το ροκ και το έντεχνο συναντούν το λαϊκό τραγούδι.

Next time passions
Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου για μία και μόνο εμφάνιση στην Κεντρική Σκηνή , οι Next Time Passions, το συγκρότημα που σηματοδότησε την αρχή της indiepop στην Ελλάδα, επιστρέφει για μία ακόμη φορά μετά την επανασύνδεσή του στον Σταυρό του Νότου.
 
Και προσεχώς τον Οκτώβριο:

Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή
Θάνος Μικρούτσικος - Χρήστος Θηβαίος
Έναρξη Παρασκευή 8/10 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Αρλέτα - Λάκης Παπαδόπουλος
Έναρξη Δευτέρα 18/10 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Σταυρός του Νότου - Club
Πάνος Μουζουράκης - Γιώργος Μυλώνας
Έναρξη Δευτέρα 18/10 και κάθε Δευτέρα

Σταυρός του Νότου - Plus
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Ησαϊας Ματιάμπα
Έναρξη Παρασκευή 15/10 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Και τον Νοέμβριο:

Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή
Παύλος Παυλίδης (κάθε Πέμπτη – δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η πρεμιέρα)

Σταυρός του Νότου - Club
ROUS (κάθε Τετάρτη – δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η πρεμιέρα)

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Θοδωρής Κοτονιάς & Μακρινά Ξαδέρφια Full Band live στο Σταυρό του Νότου Plus
13.05.2016 15:15
Ο Θοδωρής Κοτονιάς έρχεται την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, στις 22:30, για μια και μοναδική παράσταση στο Σταυρό του Νότου Plus, με όλη τη μπάντα των Ξαδερφιών στην “πρίζα”.
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Πανος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου
04.03.2016 13:24
Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγαλώνει με μια γυναικεία παρουσία, την Μάγδα Βαρούχα. Οι τρεις τους μας περιμένουν με μια αγκαλιά τραγούδια, στο Σταυρό του Νότου (club), τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου.