Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2010

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2010
Η Amita Motion γιορτάζει την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο Ο.Α.Κ.Α παρέα με τους

Stavento featuring Ήβη Αδάμου, Μύρωνα Στρατή, Professional Sinnerz & Κόμης X, Μέλιsses, και Decibell! Surprise buzz: Onirama!

Παρουσιάζει ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς

Το Amita Motion Tour, μετά το εντυπωσιακό του ταξίδι σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, έρχεται να μας απογειώσει στην Αθήνα με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, που πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά! Το πιο θετικό Tour του καλοκαιριού κατάφερε να ξεχειλίσει τις πλατείες με χιλιάδες κόσμου, με μουσική , με ζωντάνια, αισιοδοξία και φυσικά πολύ Θετική Ενέργεια. 

Στις 17 Σεπτεμβρίου το φαινόμενο της Θετικής Ενέργειας έρχεται στην Αθήνα, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, για την πιο θεαματική αποκορύφωση του καλοκαιριού. Ο εορτασμός της Ημέρας Θετικής Ενέργειας της Amita Motion θα επιβεβαιώσει ότι τελικά «Τόσο Θετικά δε νιώσαμε ξανά!».

Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο μας οι Stavento και η Ήβη Αδάμου, ο Μύρωνας Στρατής, οι Professional Sinnerz με τον Κόμη Χ, οι Μέλιsses και οι Decibell υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες που θα εκτινάξουν τη θετική μας ενέργεια στα ύψη. Φέτος, στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας θα δώσουν  το δυνατό τους παρόν, σε μια εμφάνιση έκπληξη,  οι Onirama για να μας χαρίσουν μια ακόμη απόλυτα θετική μουσική εμπειρία!

Το πιο θετικό party του καλοκαιριού θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα γεμίσει το χώρο του ΟΑΚΑ με ρυθμό, παιχνίδια στην Gameland, απολαυστικά happenings και άφθονη Θετική Ενέργεια. Φυσικά, από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν μπορεί να λείπει ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας Θέμης Γεωργαντάς!

Στα πλαίσια της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion έχει φροντίσει να κάνει και τις φετινές της εκδηλώσεις απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον , ανακυκλώνοντας τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις πόλεις του Amita Motion Tour, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο αλλά και αυτά που θα χρησιμοποιηθούν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, στην Αθήνα. Επίσης η Amita Motion, για τρίτη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει στην αντιστάθμιση όλων των  αέριων ρύπων που προκαλούνται από την φετινή μεγάλη διοργάνωση του Amita Motion Tour αλλά και της Ημέρας Θετικής Ενέργειας.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας στην Τήνο
28.07.2016 17:05
Για δέκατη χρονιά, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Οι Φίλοι της Τήνου», και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Τήνου, διοργανώνεται την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 μια συναυλία έντονα συναισθηματική με τίτλο «Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά...την άμμο της θάλασσας», σ' έναν ατμοσφαιρικό χώρο μοναδικής ενέργειας και δυναμικής, όπως αυτός του Θεάτρου Κώστα Τσόκλη στον Κουμάρο της Τήνου.
Κιθαρίζειν: Γιορτάζοντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
17.06.2016 11:51
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, οργανώνοντας έναν μαραθώνιο συναυλιών που θα γίνονται κάθε μία ώρα στην Αίθουσα του Βωμού, από τις 10.00 ως τις 19.30.
Η ΚΟΘ συναντά τη MOYSA για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής
14.06.2016 10:29
Η Κ.Ο.Θ. και ο Ο.Μ.Μ.Θ. γιορτάζουν για μία ακόμη χρονιά μαζί την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στις 21 Ιουνίου 2016, με την MOYSA.
Η Ενάτη του Μπετόβεν για την Ημέρα της Ευρώπης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 11:55
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζουν μαζί την ‘Ημέρα της Ευρώπης’ στις 9 Μαΐου 2016, με την κολοσσιαία Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν, με την υποστήριξη της Αυστριακής Πρεσβείας στην Αθήνα.
Το αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα για μία επιπλέον ημέρα στο Θέατρο Badminton
29.03.2016 12:47
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο Θέατρο Badminton έχει γίνει ήδη sold out. Για το λόγο αυτό και μετά από απαίτηση του κοινού η παραγωγή αποφάσισε να προχωρήσει και σε δεύτερη ημέρα διεξαγωγής την Τρίτη 5 Απριλίου.