Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Στέφανος Κορκολής: Πιάνο-φωνή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Στέφανος Κορκολής: Πιάνο-φωνή
Η παράσταση-σταθμός στα καλλιτεχνικά μας δρώμενα που  πρωταγωνίστησε τα τελευταία δύο χρόνια,

«ταξιδεύοντας» εντός και εκτός συνόρων το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 9:00 μ.μ. θα παρουσιαστεί στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στον Υμηττό, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένες μελωδίες. Μια συνεργασία που «έδεσε» και κέρδισε το στοίχημα με το κοινό το οποίο τη λάτρεψε! Πιάνο και φωνή λοιπόν ή αλλιώς, Στέφανος Κορκολής και Άλκηστις Πρωτοψάλτη!

Σχετικές ειδήσεις
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής: τελευταίες παραστάσεις στο Gazarte
03.01.2017 13:35
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των πρώτων παραστάσεων τους στο gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τέσσερις ακόμη βραδιές στο Μain Stage τον Ιανουάριο. Μια παράσταση από αυτές που αντέχουν στον χρόνο, μια μουσική συνάντηση που κέρδισε ξανά τις καρδιές μας!
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής συνεχίζουν στο Gazarte
13.12.2016 14:56
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των παραστάσεων, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τρεις ακόμη βραδιές στο Μain Stage του gazarte.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφουν στο Gazarte
14.11.2016 10:22
H παράσταση - σταθμός που αγαπήθηκε όσο λίγες και έπαιξε δυο ολόκληρες σεζόν στο Gazarte κάνει... “Reunion”.
20 χρόνια «Μαζί για το Παιδί» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Στέφανο Κορκολή στο Ηρώδειο
05.08.2016 16:52
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής, θα ντύσουν την επέτειο των 20 χρόνων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» με ένα μοναδικό ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00.
«Συνάντηση»: Ο Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου
22.06.2016 16:35
Ο Στέφανος Κορκολής ανοίγει το φετινό πρόγραμμα στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου, 1 & 2 Ιουλίου, με έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Βασισμένη στο ομώνυμο CD, η συναυλία είναι μία μοναδική μουσική «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» με κλασσικά έργα για πιάνο, μεταφορές / διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.