Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Κάποιος να ανοίξει και τη πόρτα!

Κάποιος να ανοίξει και τη πόρτα!
Αν σας ιντριγκάρει ο τίτλος της θεατρικής παράστασης Ο Χαρτογράφος Adorn Falter ανοίγει το Παράθυρο, που θα ανέβει στη σκηνή του Booze Cooperativa από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου τότε να σπεύσετε να τη δείτε. Ένα έργο τολμηρό για τολμηρούς και μη.

Αν σας ιντριγκάρει ο τίτλος της θεατρικής παράστασης Ο Χαρτογράφος Adorn Falter ανοίγει το Παράθυρο, που θα ανέβει στη σκηνή του Booze Cooperativa από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου τότε να σπεύσετε να τη δείτε. Ένα έργο τολμηρό για τολμηρούς και μη.


Η ομάδα ΑΖΕRΤ παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση Ο Χαρτογράφος Adorn Falter ανοίγει το Παράθυρο. Για τέσσερις και μόνο παραστάσεις, από τις 14 έως και τις 17 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια διαφορετική παράσταση στο χώρο Booze Cooperativa.

Το θέμα της παράστασης αφορά μια έρευνα πάνω στη σκιαγράφηση μια σύγχρονης τελετής, παράλληλα με τον όρο του παιχνιδιού ως μια διαδικασία παραγωγής πολιτισμού. Πρωταγωνιστές του έργου αποτελούν δέκα διαφορετικά πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία βρίσκονται σε συνεχόμενο διάλογο με το χώρο στον οποίο υπάρχουν.

Μέσα από μια χορογραφημένη πορεία λοιπόν προσπαθούν να φτάσουν από τη βεβαιότητα και την ευφορία, στην αμηχανία και στο απόλυτο τίποτα. Ενώ παράλληλα διασπούν την όμορφη αίσθηση της κοινότητας και του συνόλου, μέσα από αλληλουχία εικόνων.

INFO
Booze Cooperativa: Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, τηλ.: 210 240944
Διάρκεια: Από 14 έως 17 Ιουνίου 
Είσοδος Ελεύθερη

 

Σχετικές ειδήσεις
Παράσταση για τη Ρόζε Άουσλεντερ στο Booze Cooperativa
15.02.2017 11:57
Στο πλαίσιο των παραστάσεων "Οι Αιρετικές Γυναίκες της Λογοτεχνίας" το Booze Cooperativa φιλοξενεί μία παράσταση για την ποιήτρια Ρόζε Άουσλεντερ.
Μύτη, του Νικολάι Γκόγκολ από τους Patari Project στο Θέατρο Πόρτα
05.01.2017 16:54
Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης “Πιάνω Παπούτσι Πάνω στο Πιάνο”, οι Patari Project επιστρέφουν από τις 30 Ιανουαρίου στο ΠΟΡΤΑ με μια παράσταση για ενηλίκους, εμπνευσμένη από το διήγημα του Νικολάι Γκόγκολ η Μύτη.
Μαύρο Χιόνι - Το ημερολόγιο ενός μακαρίτη, στο θέατρο Πόρτα
17.11.2016 16:34
Το ΠΟΡΤΑ παρουσιάζει από τις 6 Δεκεμβρίου την παράσταση “Μαύρο Χιόνι- το ημερολόγιο ενός μακαρίτη” σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου. Μια παράσταση βασισμένη στο αυτοβιογραφικό Θεατρικό Μυθιστόρημα του Μιχαήλ Μπουλγκάκωφ, που έγραφε παράλληλα με το Μαιτρ και Μαργαρίτα και άφησε λόγω του θανάτου του ημιτελές (1936-1939).
Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα (reloaded) ξανά στο Βρυσάκι
20.05.2016 10:46
Η παράσταση που κέρδισε θεατές, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, θεατρόφιλους και μη, το ασφυτικό καλοκαίρι του 2015, επιστρέφει τον Ιούνιο στο Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης: Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα θα ανοίξει την πόρτα του για τον Ιούνιο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στην πιο όμορφη αυλή της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη.
Η Γυναίκα της Ζάκυνθος, του Δ. Σολωμού στο Booze Cooperativa
17.03.2016 11:40
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην παράσταση Η Γυναίκα της Ζάκυθος, το έργο του Διονύσιου Σολωμού, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Φωτεινής Καπελλάκη και της Κατερίνας Παπαγεωργίου.