Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μανώλης Ρασούλης και Ορφέας Περίδης μαζί επί σκηνής

Μανώλης Ρασούλης και Ορφέας Περίδης μαζί επί σκηνής
Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή δύο μεγάλοι δημιουργοί . Μία συνάντηση που προκαλεί, μαγεύει και

ενθουσιάζει. Ο Μανώλης Ρασούλης και ο Ορφέας Περίδης θα εμφανιστούν την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στα Καμίνια και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα μεγάλων επιτυχιών από την πολύχρονη παρουσία στην ελληνική δισκογραφία του Μανώλη Ρασούλη και του Ορφέα Περίδη. («Τα δήθεν», «Τα τραγούδια της Χαρούλας», «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει», «Παίξε Χρήστο επειγόντως», «Πότε Βούδας, πότε Κούδας», «Φωτοβολίδα», «Αχ να σε δω», «Ζηλεύει η νύχτα», «Ο Ρομπέν των καμένων δασών», «Κάτι μου κρύβεις»).

Μαζί τους η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Μαρία Παπαλεοντίου, γνωστή μας από τα Μακρινά ξαδέρφια.

Παίζουν οι: Φραγκούς Τάκης: μπάσο , ενορχηστρώσεις, επιμέλεια ορχήστρας, Παπαστάθης Θοδωρής: τύμπανα – Βασίλης Χατζηνικολάου: πλήκτρα – Μανώλης Πάππος: μπουζούκι, μπαγλαμά, ούτι, λάφτα - Ιακώβου Αλέξανδρος: βιολί – Δημήτρης Βαρελόπουλος: κιθάρες. Ηχοληψία: Σάκης Γκίκας.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Κονταρός στο Kremlino
17.02.2017 11:19
Ο Μανώλης Κονταρός θα βρεθεί για μία live εμφάνιση στο Kremlino, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Kremlino
19.01.2017 10:08
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
09.11.2016 10:02
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, στο Σταυρό του Νότου Plus.
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».