Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ασύνδετα συνδεδεμένες ιστορίες

Ασύνδετα συνδεδεμένες ιστορίες
Ολα τα ρολόγια της πόλης ή ο γέρος και η φωτοτυπία. Πίσω από τον μάλλον εκκεντρικό αυτό τίτλο κρύβονται 6 συν 1 ιστορίες, έτσι όπως αναβιώνουν στο Booze cooperative. Μια παράσταση για μυημένους; Καλέ, όχι δα!

Ολα τα ρολόγια της πόλης ή ο γέρος και η φωτοτυπία. Πίσω από τον μάλλον εκκεντρικό αυτό τίτλο κρύβονται 6 συν 1 ιστορίες, έτσι όπως αναβιώνουν στο Booze cooperative. Μια παράσταση για μυημένους; Καλέ, όχι δα!


Η ομάδα Simon Sayz και το Booze cooperative παρουσιάζουν για 4 μέρες, 26, 27, 30 και 31 Μαΐου, 6 συν 1 επιφανειακά ασύνδετες ιστορίες, ιστορικά ασύνδετες επιφάνειες και συνδετικά συνθετικές συνθέσεις!

Η θεατρική παράσταση «Όλα τα ρολόγια της πόλης ή ο γέρος και η φωτοτυπία», σε σκηνοθεσία της ομάδας Simon Sayz, εξιστορεί επτά διαφορετικά γεγονότα, των Φλέτσερ-Φλέτσερ, της Λευκής Σελίδας, του Αγοριού , του Ανεπαίσθητου Βάρους, του Κοριτσιού, της Bonnie και του Κλαύδιου και του Τσίρκου των Φίλων Ψύλλων.

Ομως, και οι επτά ιστορίες έχουν κάτι κοινό.

Η αποτυχία κουρδίζει όλα τα ρολόγια της πόλης και ο γέρος που βγάζει φωτοτυπίες τις ταυτότητες πάει διακοπές πρώτη φορά μετά από 130 χρόνια. Τόσοι δεσμοί συντετριμμένοι ανάμεσα στην καρδιά και το κεφάλι.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αλτιπαρμάκη Λίνα, Βουβάκης Γιώργος, Δάλλα Λήδα, Μπαφέτης Σταύρος, Ξανθοπούλου Ζωή και Ροκίδης Πάνος

INFO
Booze cooperative, Κολοκοτρώνη 57
26-27-30-31 Μαΐου στις 22:00
Είσοδος: 8 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στον Πολυχώρο Vault
22.12.2016 16:28
Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει τις Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στην «Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π.- Ν.Υ.» και στην «Κιβωτός του Κόσμου».
Οι «Γυναίκες» συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
17.11.2016 14:02
Οι «Γυναίκες», Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη, συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν όλο τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και να εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα.
Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς - Ιστορίες με ζώα, από τους AbOvo και τους 4Frontal στο Bios
08.11.2016 10:51
Οι AbOvo και οι 4Frontal, δύο από τις σημαντικότερες νεανικές θεατρικές ομάδες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας διηγούνται από τη σκηνή του Bios ιστορίες με ζώα, εμπνευσμένες από το ομώνυμο βιβλίο του Alessandro Boffa, σε μια κωμική και μουσική παράσταση: Είσαι ένα Κτήνος, Βίσκοβιτς: Ιστορίες με ζώα που μοιάζουν με ανθρώπινες ιστορίες κατι σαν τον Αίσωπο ή τόσες άλλες ιστορίες (της παγκόσμιας λογοτεχνίας)... ξέρετε τώρα...
2666, από τους Julien Gosselin και Si vous pouviez lécher mon coeur στο Μέγαρο Μουσικής
20.07.2016 15:10
Ο Ζουλιέν Γκοσλέν και η κολεκτίβα Si vous pouviez lécher mon coeur δανείζονται τις ιστορίες και τη δομή του έργου 2666 του Μπολάνιο και δημιουργούν μια δεκάωρη παράσταση, προκαλώντας το κοινό να βιώσει ένα ολόκληρο σύμπαν στα όρια της πραγματικότητας.
Οι Μικρές Ιστορίες Φόνων επιστρέφουν στον Πολυχώρο Vault
11.03.2016 10:58
Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει για 2η χρονιά, για 20 μόνο παραστάσεις, τις «Μικρές Ιστορίες Φόνων» του Παναγιώτη Μπρατάκου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά.