Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

O Πέτρος Γαϊτάνος στη Θεσσαλονίκη

O Πέτρος Γαϊτάνος στη Θεσσαλονίκη
Ο Πέτρος Γαϊτάνος παρουσιάζει και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα μία σειρά μοναδικών συναυλιών, με

τα καλύτερα και πιο αγαπημένα έντεχνα, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες μουσικές και υπέροχες ερμηνείες!

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου ο Πέτρος Γαϊτάνος εμφανίζεται στο Μεγάλο Πάρκο Νέας Μαγνησίας Θεσσαλονίκης.

Με έξι εξαιρετικούς μουσικούς, ο Πέτρος Γαϊτάνος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με επιλογές από μεγάλους Έλληνες  συνθέτες, σε συνδυασμό με την προσωπική του δισκογραφία .

Στο πρώτο μέρος ερμηνεύονται τραγούδια των: Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταμάτη Σπανουδάκη,  Μάνου Χατζιδάκη, Μάνου Λοϊζου, Διονύση Σαββόπουλου, Μίμη Πλέσα, κ,α.

Η συναυλία εξελίσσεται σε ένα καθαρό, προσεγμένο γλέντι με καλά λαϊκά τραγούδια των Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Καλδάρα, Νικολόπουλου, Βαμβακάρη κ.α. ενώ το τρίτο μέρος  αποτελείται από μια επιλογή με τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά  Ελληνικά  τραγούδια.

Τραγούδια από τη Μακεδονία, την Μικρά Ασία, τη Σμύρνη, το Αιγαίο, την Πόλη, τον Πόντο, αλλά και μια επιλογή από όλες  σχεδόν τις περιοχές της χώρας μας.

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια πως ο Πέτρος Γαϊτάνος στις εμφανίσεις του δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα αμεσότητας που εκτοξεύει τις βραδιές σε ένα μοναδικό συναυλιακό γεγονός.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής ξεδιπλώνει με άνεση το ευρύ ρεπερτόριό του, ενώ σύντομα κατεβαίνει από τη σκηνή και γίνεται ένα με τον κόσμο που τον αγαπάει σταθερά, δυνατά και διαχρονικά.

Ο μοναδικός τρόπος που ο Πέτρος Γαϊτάνος επικοινωνεί με το κοινό στις live εμφανίσεις του, η προσεκτική και αντιπροσωπευτική επιλογή του ρεπερτορίου και οι αξιόλογοι συνεργάτες του, υπόσχονται μία μία απόλυτα γιορτινή και διασκεδαστική συναυλιακή βραδιά. 

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Εχεδώρου

Σχετικές ειδήσεις
Ο Σωκράτης Μάλαμας στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου
12.01.2017 11:47
Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 15:55
Κοινή παραδοχή. Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός  στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία.
Ο Πέτρος Σαριδάκης παρουσιάζει Το Νάμι στο Θέσις 7
16.06.2016 13:57
Με το «Νάμι» πάντα στις αποσκευές του, ο Πέτρος Σαριδάκης συνεχίζει το μουσικό ταξίδι με συνταξιδιώτες special guests, κάνοντας μια στάση στη μουσική σκηνή Θέσις 7 με προσκεκλημένη την αρπίστρια Clio K.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδούν για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο Θέατρο
09.06.2016 11:37
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος και ο Μίλτος θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ' αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Η Patti Smith για μία επιπλέον
06.06.2016 16:48
Ένα μοναδικό βράδυ επιφυλάσσει η Patti Smith στους Έλληνες θαυμαστές της την Κυριακή 26 Ιουνίου, μια μέρα μετά το Σάββατο 25 Ιουνίου, όταν και θα ερμηνεύσει με το συγκρότημα της επί σκηνής ολόκληρο τον μνημειώδη πρώτο της δίσκο, Horses, μαζί με ένα best of setlist με τα πιο αγαπημένα της τραγούδια! Μετά από την πρωτοφανή ανταπόκριση που γνώρισε από το κοινό η πρώτη ημερομηνία (Σάββατο 25 Ιουνίου) που είχε ανακοινωθεί προστίθεται ακόμη ένα μαγευτικό show που θα θυμόμαστε για καιρό!