Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μια συναυλία με τον Andrea Bocelli για καλό σκοπό

Μια συναυλία με τον Andrea Bocelli για καλό σκοπό
Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού θα φιλοξενήσει την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου τον κορυφαίο τενόρο Andrea Bocelli για μία συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό ...

 μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Δράσης Κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Ο Andrea Bocelli είναι από τους σπουδαιότερους τενόρους, με παγκόσμια αναγνώριση τόσο από το κοινό που τον ακούει, αλλά και από άλλους διάσημους καλλιτέχνες , με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Celine Dion, η οποία έχει δηλώσει Αν ο Θεός είχε φωνή , θα έμοιαζε με τη φωνή του Andrea Bocelli.

Η χρονιά σταθμός στην καριέρα του Bocelli ήταν το 1992, όταν ο διάσημος Ιταλός ροκ σταρ Zucchero έκανε οντισιόν για τενόρους μαζί με τον Bono. Σκοπός τους ήταν να πείσουν τον Pavarotti να ηχογραφήσει ένα τραγούδι μαζί τους. Όταν όμως άκουσε τον νεαρό Bocelli, ο Luciano Pavarotti είπε: Ο Andrea είναι απίστευτος, έχει ψυχή. Κανείς δεν είναι καλύτερός του.

Ο Bocelli είναι φαινόμενο και κάθε συναυλία του συγκεντρώνει εκατοντάδες ανθρώπους που θέλουν να δουν από κοντά το φαινόμενο αυτό.

Σχετικές ειδήσεις
Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης για καλό σκοπό
30.12.2016 17:05
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, το TrioFor παρουσιάζει υπέροχα έργα των Σούμπερτ και Μπραμς. Το σχήμα αποτελείται από τρεις ιδιαιτέρως ταλαντούχους μουσικούς που ενώθηκαν με σκοπό να προσφέρουν φρέσκιες και δυναμικές ερμηνείες σε σημαντικά έργα του ρεπερτορίου.
Συναυλία – Αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας
12.08.2016 12:04
Ο Χρήστος Νικολόπουλος επιστρέφει σε γνώριμα μέρη με σκοπό να μας ταξιδέψει με γνωστές επιτυχίες, συνοδευόμενος από τον Κώστα Μακεδόνα, την Ζωή Παπαδοπούλου και τον Ηλία Μακρή.
Μια συναυλία για την Κέρκυρα... με τον Σταμάτη Σπανουδάκη
28.07.2016 14:59
Στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας μπροστά από το ναό του Αγίου Γεωργίου, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, ώρα 9:00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί για μία μοναδική μεγάλη συναυλία με τίτλο «Μια συναυλία για την Κέρκυρα».
Η Συναυλία των Φίλων στο Baumstrasse
20.05.2016 13:34
Το BAUMSTRASSE παρουσιάζει τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 μια συναυλία φίλων που ονομάζει: Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ.
Μια μέγαλη συναυλία αλληλεγγύης με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Καλλιμάρμαρο
27.04.2016 12:46
Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.