Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Art to Use: Ομαδική έκθεση στο πλαίσιο των Δημητρίων

Art to Use: Ομαδική έκθεση στο πλαίσιο των Δημητρίων
Στο πλαίσιο της ενότητας Δημητρίων, Δρόμοι της Τέχνης – Αναπάντεχοι Χώροι η Λόλα Νικολάου

παρουσιάζει ομαδική έκθεση με τίτλο Art To Use. Στην έκθεση συμμετέχουν δέκα καλλιτέχνες που επιχειρούν να ενώσουν την τέχνη με την καθημερινή ζωή μέσα από την δημιουργία εικαστικών αντικειμένων που διευρύνουν την εικαστική γλώσσα.  Οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν διαφορετικά υλικά και συνδιαλέγονται μεταξύ εικαστικού και χρηστικού.  


Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:  Άννα Θεοχαράκη –  εγκατάσταση με κατασκευές από ύφασμα και νήμα,  ρούχα, κοσμήματα, video, Jessica Anne  Rachel Josafat, Κία Σαμούρη,  ΆνναΜι., Χρύσα Δαμιανίδου - κοσμήματα,  

Έλσα Πακοπούλου -  κοσμήματα , καπέλα , Βίκυ Γεωργουσοπούλου - κούκλες , Μαρία Τσιτρούδη – φωτεινές κατασκευές από χαρτί,  Γιώργος Βαβάτσης – κεραμικά χρηστικά αντικείμενα, 

και οι Kalos&Klio με το έργο I Lola , δημιουργία με αφορμή και για την γκαλερίστα Λόλα Νικολάου ενός φορέματος που χρησιμοποιεί το σουρεαλιστικό στοιχείο για μια ανάγνωση περά της υλικής πραγματικότητας. Το έργο I Lola συνοδεύεται και από άλλα ενδυματολογικά εξαρτήματα. 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πρόσφυγας, ομαδική έκθεση στη Gallery ArtΠρίσμα
06.12.2016 14:40
Η Gallery ArtΠρίσμα, στον Πειραιά, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και με την υποστήριξη του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, παρουσιάζει την ομαδική έκθεση ''Ο Πρόσφυγας''.
Temporarily Lost: ομαδική έκθεση στο Beton 7
07.06.2016 14:39
Το Beton 7 εγκαινιάζει στις 14 Ιουνίου 2016 την ομαδική έκθεση φωτογραφίας Temporarily Lost, η οποία παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2016.
Εν συνεχεία: ομαδική έκθεση από την ομάδα 25+ ΑΚΡΟ-πολίτες
27.04.2016 10:52
H ομάδα 25+ ΑΚΡΟ-πολίτες παρουσιάζει την τρίτη έκθεσή της με τίτλο «Εν-συνεχεία». Στην έκθεση συμμετέχουν 33 καλλιτέχνες με πάνω από 70 έργα.
Multiverse: ομαδική έκθεση στη γκαλερί Cube
11.01.2016 13:36
Η Γκαλερί Cube, στο πλαίσιο της εικαστικής πλατφόρμας Fresh Art φιλοξενεί την ομαδική έκθεση “MULTIVERSE” στην οποία συμμετέχουν οι εικαστικοί: Δήμητρα Γούση, Χριστίνα Γούσια, Λούλα Λεβέντη, Ευγενία Λώλη, Κατερίνα Μπότσαρη, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και επιμελούνται η Λιάνα Ζωζά και ο Μάκης Κυριακόπουλος.
Same But Different: Ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Ελένη Κορωναίου
11.12.2015 15:44
Η Γκαλερί Ελένη Κορωναίου παρουσιάζει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 την ομαδική έκθεση “Same But Different”, με τους καλλιτέχνες της γκαλερί John Bock, Jessica Dickinson, Nick Mauss, Helmut Middendorf και Arthur Ou.