Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Art to Use: Ομαδική έκθεση στο πλαίσιο των Δημητρίων

Art to Use: Ομαδική έκθεση στο πλαίσιο των Δημητρίων
Στο πλαίσιο της ενότητας Δημητρίων, Δρόμοι της Τέχνης – Αναπάντεχοι Χώροι η Λόλα Νικολάου

παρουσιάζει ομαδική έκθεση με τίτλο Art To Use. Στην έκθεση συμμετέχουν δέκα καλλιτέχνες που επιχειρούν να ενώσουν την τέχνη με την καθημερινή ζωή μέσα από την δημιουργία εικαστικών αντικειμένων που διευρύνουν την εικαστική γλώσσα.  Οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν διαφορετικά υλικά και συνδιαλέγονται μεταξύ εικαστικού και χρηστικού.  


Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:  Άννα Θεοχαράκη –  εγκατάσταση με κατασκευές από ύφασμα και νήμα,  ρούχα, κοσμήματα, video, Jessica Anne  Rachel Josafat, Κία Σαμούρη,  ΆνναΜι., Χρύσα Δαμιανίδου - κοσμήματα,  

Έλσα Πακοπούλου -  κοσμήματα , καπέλα , Βίκυ Γεωργουσοπούλου - κούκλες , Μαρία Τσιτρούδη – φωτεινές κατασκευές από χαρτί,  Γιώργος Βαβάτσης – κεραμικά χρηστικά αντικείμενα, 

και οι Kalos&Klio με το έργο I Lola , δημιουργία με αφορμή και για την γκαλερίστα Λόλα Νικολάου ενός φορέματος που χρησιμοποιεί το σουρεαλιστικό στοιχείο για μια ανάγνωση περά της υλικής πραγματικότητας. Το έργο I Lola συνοδεύεται και από άλλα ενδυματολογικά εξαρτήματα. 

Σχετικές ειδήσεις
Dreams and Fragments: Ομαδική έκθεση στην Γκαλερί Λόλα Νικολάου
28.12.2016 17:04
Η Γκαλερί Λόλα Νικολάου παρουσιάζει την ομαδική έκθεση των Λήδας Αλεξοπούλου, Άκη Καράνου, Εγκράτειας Ρούμπου με τίτλο Dreams and Fragments.
Ο Πρόσφυγας, ομαδική έκθεση στη Gallery ArtΠρίσμα
06.12.2016 14:40
Η Gallery ArtΠρίσμα, στον Πειραιά, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και με την υποστήριξη του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, παρουσιάζει την ομαδική έκθεση ''Ο Πρόσφυγας''.
Βlue Line: Ομαδική Έκθεση στην Skoufa Gallery Mykonos
12.07.2016 15:06
Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, η ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Blue line” στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, στο πλαίσιο του εικαστικού προγράμματος της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το καλοκαίρι του 2016.
Temporarily Lost: ομαδική έκθεση στο Beton 7
07.06.2016 14:39
Το Beton 7 εγκαινιάζει στις 14 Ιουνίου 2016 την ομαδική έκθεση φωτογραφίας Temporarily Lost, η οποία παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2016.
Εν συνεχεία: ομαδική έκθεση από την ομάδα 25+ ΑΚΡΟ-πολίτες
27.04.2016 10:52
H ομάδα 25+ ΑΚΡΟ-πολίτες παρουσιάζει την τρίτη έκθεσή της με τίτλο «Εν-συνεχεία». Στην έκθεση συμμετέχουν 33 καλλιτέχνες με πάνω από 70 έργα.