Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης

Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
Η θρυλική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου συνεχίζει την επιτυχημένη της περιοδεία σε όλη…

την Ελλάδα και κάνει μια στάση τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στο Φεστιβάλ της Ηλιούπολης. Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Παπαθανασίου και του Μιχάλη Ρέππα και το καστ αποτελείται από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς.

Οι Παπαθανασίου και Ρέππας αυτό το καλοκαίρι τιμάνε τον μεγάλο δάσκαλο του ελληνικού γέλιου. Τον Αλέκο Σακελλάριο. Ανεβάζουν την θρυλική κωμωδία του «Ο φίλος μου Λευτεράκης» που τόσο αγάπησαν οι Έλληνες από την ταινία με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Μάρω Κοντού, Κώστα Βουτσά, Γιώργο Κωσταντίνου και Καίτη Πάνου.

Οι Παπαθανασίου και Ρέππας ανανεώνουν το έργο και το προσαρμόζουν σε μια παρέα νέων ηθοποιών από τους καλύτερους της καινούργιας γενιάς.

Με απόλυτο σεβασμό στο χιούμορ του αξεπέραστου Σακελλάριου προσθέτουν την δική τους ματιά στο έργο του πιο κεφάτου δημιουργού της ελληνικής κωμωδίας και φτιάχνουν μια παράσταση για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής .

Επιστροφή σε μια δεκαετία που οι γυναίκες φορούσαν φουρώ, οι άντρες λινά κοστούμια και γραβατούλα και ο έρωτας ήταν ένα παιχνίδι με κρυφές ματιές, μυστικά ραντεβού και πονηρά χαμόγελα.

Καλοκαιρινές βραδιές λοιπόν με φεγγαράδα, Αλέκο Σακελλάριο και υπέροχες εικόνες και στιγμές μιας άλλης εποχής που δεν αλλοιώνονται ποτέ στο πέρασμα του χρόνου. Απλά αλλάζουν μορφή και έκφραση μέσα από το λόγο που εξελίσσεται και τα πρόσωπα που δίνουν μια φρεσκάδα σε ότι ζήσαμε , ζούμε και θα ζούμε στον έρωτα. 


Συντελεστές

Σκηνικά  -  Αντώνης Δαγκλίδης
Κοστούμια  -Εβελυν Σιουπη
Φωτισμοί  - Βασίλης Μυλωνόπουλος
Μουσική επιμέλεια -  Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας


Παίζουν με αλφαβητική σειρά

Τάσος Αλατζάς, Βασιλική Ανδρίτσου, Σοφία Βογιατζάκη , Βάσω Λασκαράκη, Πέτρος  Μπουσουλόπουλος, Φώτης Σπύρος ,. Γιάννης Τσιμιτσέλης

Η πρόσβαση είναι εύκολη, καθώς  υπάρχουν πολλές γραμμές του ΟΑΣΑ, που σας αφήνουν σχεδόν μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»:

Γραμμή 237 (αφετηρία Ακαδημίας), στη στάση Ταχυδρομείο,

Γραμμή 140 (αφετηρία Πολύγωνο), στάση τέρμα (Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ)

Γραμμή 218 (αφετηρία Πειραιάς), στάση τέρμα (Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ)


Στην Κεντρική Πλατεία, αντίστοιχα, μπορείτε να φτάσετε με:
Γραμμή 237 (αφετηρία Ακαδημίας), στη στάση Παραθύρα,
Γραμμή 201 (αφετηρία Σταθμός Δάφνης), στάση Βενιζέλου.

Σχετικές ειδήσεις
Βάφ'τα μαύρα των Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα στο Θέατρο Λαμπέτη
30.09.2016 15:42
Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππα παρουσιάζουν στο Θέατρο Λαμπέτη από τις 6 Οκτωβρίου 2016 τη νέα του κωμωδία με τίτλο Βάφ' τα μαύρα.
Γαμπροί για πούλημα, των Ρέππα - Παπαθανασίου στις Αχαρνές
18.08.2016 11:13
Οι Γαμπροί για πούλημα, η επιτυχημένη κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου θα παρουσιαστεί στις 29 Αυγούστου 2016 για μία παράσταση στο Θέατρο Μ. Θεοδωράκης, στις Αχαρνές.
Γαμπροί για πούλημα, των Ρέππα - Παπαθανασίου στο Βεάκειο Θέατρο
16.08.2016 16:44
Οι Γαμπροί για πούλημα, η επιτυχημένη κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου θα παρουσιαστεί στις 30 Αυγούστου 2016 για μία παράσταση στο Βεάκειο Θέατρο.
Γαμπροί για πούλημα, των Παπαθανασίου & Ρέππα σε περιοδεία
10.06.2016 14:54
Μετά την μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ στην Αθήνα και στο ΡΑΔΙΟ CITY στην Θεσσαλονίκη, οι «Γαμπροί για πούλημα» των Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα, ταξιδεύουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι 2016.
Γαμπροί για πούλημα των Ρέππα & Παπαθανασίου στο Ράδιο City
26.04.2016 14:58
Η παράσταση ΓΑΜΠΡΟΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και από τις 4 Μαΐου 2016, οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα ζουν τις ξεκαρδιστικές τους θεατρικές περιπέτειες στο Θέατρο ΡΑΔΙΟ CITY.