Οι Raining Pleasure ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα των τελευταίων 20 ετών στην Ελλάδα, θα εμφανιστούν στο Παλαιό Ελαιουργείου στην παραλία της Ελευσίνας την …

Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη. Mε τον πρώτο χρυσό τους δίσκο (Flood, 2002) εισέβαλαν στην καθημερινότητά μας με δύο smash hits, το ‘Fake’ και το ‘Capricorn’, που χρησιμοποιήθηκαν από Cosmote και OTE αντίστοιχα σε τηλεοπτικά spot, για να ακολουθήσει και to Love me, Love me με την Αmita.

Η κλάση τους αναγνωρίστηκε και από υιό του μεγάλου έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, προκειμένου να διασκευάσουν το “Reflections” που κυκλοφόρησε με την Blue Note και έγινε αμέσως χρυσός καθιερώνοντάς τους και μεταξύ του ευρύτερου κοινού ως το σημαντικότερο συγκρότημα της Ελλάδας (Αρίων 2006).

Πρόσφατα η Coca Cola τους επέλεξε ως πρεσβευτές της χώρας μας στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό Coca Cola Soundwave πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού (Huriccane – Γερμανία, Rock’n’Coke – Τουρκία, Primavera – Ισπανία, Β’estival – Ρουμανία) που έρχονται να προστεθούν στις συμμετοχές σε όλα τα φεστιβάλ της Ελλάδας δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς ποπ/ροκ (CURE, DANDY WARHOLS, PIXIES, MOGWAI, BLACK REBEL MOTOCYCLE CLUB).

Πρόσβαση
Η πρόσβαση στο χώρο μπορεί να πραγματοποιηθεί και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς:

845 Πειραιάς – Ελευσίνα (μέσω Θηβών), 871 Πειραιάς – Ελευσίνα (μέσω Λ. Σχιστού), Α16 Πλ. Κουμουνδούρου – Ελευσίνα (μέσω Ιεράς Οδού), Β16/Ε16 Πλ. Κουμουνδούρου – Ελευσίνα (μέσω Λ. Αθηνών).

Προαστιακός
(Αποβίβαση Σταθμός Μαγούλας)+ 879 (Θριάσιο Νοσοκομείο-Ελευσίνα) ή 863 (Νοσοκομείο-Ελευσίνα)