Η Νατάσσα Μποφίλιου, η νεαρή ερμηνεύτρια που έχει συζητηθεί όσο λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της, ύστερα

από τις πολυσυζητημένες χειμερινές εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παίρνει τους δρόμους του καλοκαιριού και αποδεικνύει μια και καλή, για ποιο λόγο τα live της αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία!

Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου.

Με σταθερούς συνοδοιπόρους το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή επιβεβαιώνει όσους μιλούν για μια νέα ουσιαστική πρόταση στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Τα ήδη γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τις Εκατό μικρές ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά, συναντούν τα τραγούδια από το νέο τους δίσκο με τίτλο Εισιτήρια Διπλά που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση, σε ένα ανανεωμένο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, βασισμένο στην αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής προσωπικής ερμηνείας.

Αυτό το καλοκαίρι η Νατάσσα και η παρέα της, με τον αέρα μιας πανελλήνιας περιοδείας, παίρνουν τους δρόμους και σας προσκαλούν σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι στους πιο μελωδικούς προορισμούς.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης, Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης