Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Performers Quartet στο Φεστιβάλ Σάνης

Οι Performers Quartet στο Φεστιβάλ Σάνης
Το Sani Festival παρουσιάζει τους Performers - The Quartet, ένα νεοσύστατο γυναικείο φωνητικό

κουαρτέτο που απαρτίζεται από μουσικούς με σοβαρή παιδεία και εμπειρία, ως σολίστ αλλά και χορωδοί. Οι Performers Quartet θα βρεθούν στo Cine Orfeas στη Χαλκιδική, την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Οι σοπράνο Μελίνα Πασχαλίδου και Κορτέσσα Τσιφοδήμου και οι μέτζο σοπράνο Δήμητρα Αθανασάτου και Αθανασία Θωμοπούλου ζουν και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, όπου και συνέπραξαν, σκεπτόμενες ότι η απουσία αντίστοιχου σχήματος στα μουσικά δρώμενα της πόλης δημιουργούσε το κατάλληλο έδαφος για το εγχείρημά τους.

Κίνητρό τους, η αγάπη για τη μουσική που ξεφεύγει από τα στενά ακαδημαϊκά πλαίσια. Στο ρεπερτόριό τους περιλαμβάνονται γνωστές, a capella και με μουσική συνοδεία συνθέσεις, από τζαζ  και λάτιν έως ποπ. Τις συνοδεύει στο electone (organ) o Παναγιώτης Κουντούρης.

Σχετικές ειδήσεις
Το Lyskamm Quartet στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
02.02.2017 15:54
Ο Κύκλος Μουσικής Δωματίου Μπετόβεν κοινός παρονομαστής υποδέχεται την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 8:30 το βράδυ, το Lyskamm Quartet [Κουαρτέτο Εγχόρδων Λύσκαμ], ένα νεανικό σχήμα από την Ιταλία με πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις και διεθνή καλλιτεχνική πορεία.
Deeper Reflections από το Constantine Cheimarios Quartet στο Ρουφ
30.12.2016 16:42
“Deeper Reflections” έχει τίτλο το project που παρουσιάζει ο 25χρονος κιθαρίστας Κωνσταντίνος Χειμαριός με το κουαρτέτο του Constantine Cheimarios Quartet την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 21.00 στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.
Loca Latina και Sera Bellos Quartet live στον Πολυχώρο Αθηναΐς
27.12.2016 13:11
Η CookingBrass & η TEXNIS παρουσιάζουν στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας τo «Sera Bellos Quartet» και τους «LOCA LATINA» οι οποίοι ενώνουν δυο υπέροχους μουσικούς κόσμους.
​8 Winds από το Sokratis Sinopoulos Quartet στο Φεστιβάλ Αθηνών
08.06.2016 17:01
Το Sokratis Sinopoulos Quartet παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 τη συναυλία ​8 Winds, όπου ο αρχαίος ήχος της λύρας συναντά την τζαζ και τη σύγχρονη μουσική.
Deeper Reflections: Constantine Cheimarios Quartet live στο Faust
02.06.2016 15:37
Ο 25χρονος κιθαρίστας Κωνσταντίνος Χειμαριός παρουσιάζει τη Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Faust, το project του “Deeper Reflections” με το κουαρτέτο του (Constantine Cheimarios Quartet).