Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Εθνικό Θέατρο: Ου κλέψεις και Ου μοιχεύσεις

Εθνικό Θέατρο: Ου κλέψεις και Ου μοιχεύσεις
Tην Κυριακή 6 Μαϊού αρχίζει η πέμπτη περίοδος των 10 Εντολών, στην Πειραματική Σκηνή , στο θέατρο, Από Μηχανής.

Tην Κυριακή 6 Μαϊού αρχίζει η πέμπτη περίοδος των 10 Εντολών, στην Πειραματική Σκηνή, στο θέατρο, Από Μηχανής.

Στην παράσταση Ου Κλέψεις, συνεργάστηκε η δραματουργός Έλσα Ανδριανού και η σκηνοθεσία είναι του Θοδωρή Αμπατζή. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Ολυμπίας Σιδερίδου, η επιμέλεια της κίνησης της Σεσίλ Μικρούτσικου, την σύνθεση των ήχων έκανε ο Σταύρος Γασπαράτος, το video ο Στάθης Αθανασίου και τους φωτισμούς σχεδίασε ο Σάκης Μπορμπίλης. Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Λευτέρης Ζαμπετάκης, Σοφιάννα Θεοφάνους, Παναγιώτης Λάρκου, Μαρία Παρασύρη, Ναταλία Στυλιανού και Σωτήρης Τσακομίδης.

Η παράσταση Ου μοιχεύσεις έχει τη σκηνοθετική υπογραφή της Μάνιας Παπαδημητρίου η οποία μαζί με την Νάνσυ Τρικαλίτη έκανε και την δραματουργική σύνθεση. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι τη Ολυμπίας Σιδερίδου, η μουσική επιμέλεια του Τάσου Αντωνίου , η επιμέλεια της κίνησης του Γιάννη Γιαπλέ και οι φωτισμοί του Σάκη Μπιρμπίλη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Ηλίας Κουνέλας, Πάρις Λύκος, Λαμπρινή Αγγελίδου, Λένα Παπαληγούρα , Λευτέρης Ζαμπετάκης, Παναγιώτης Λάρκου. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τις 10 Ιουνίου.


INFO
Εθνικό Θέατρο
Ε\' Περίοδος των 10 Εντολών
Παραστάσεις: Ου κλέψεις- Ου μοιχεύσεις
Πρεμιέρα Κυριακή 6 Μαΐου
Θέατρο: Από Μηχανής
Τηλ: 210- 5288164-5

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γενικός Γραμματεύς, του Ηλία Καπετανάκη στην Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού Θεάτρου
16.01.2017 13:47
H Σοφία Μαραθάκη με την ομάδα της ΑΤΟΝΑλ, μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία «Ο Φίλιπ Γκλας αγοράζει μια φραντζόλα ψωμί», σκηνοθετεί για πρώτη φορά στο Εθνικό Θέατρο και ανεβάζει στην Πειραματική Σκηνή -1 την πάντα επίκαιρη κωμωδία του Ηλία Καπετανάκη «Ο Γενικός Γραμματεύς».  
Συνέβη στην Ελλάδα: μια ξεχωριστή δράση από το Εθνικό Θέατρο
04.01.2017 15:56
Το Εθνικό Θέατρο, συνεχίζοντας τις Δράσεις που διευρύνουν το ρόλο του και τονίζουν την παρουσία του, εντός και εκτός των «τειχών» του, ξεκινάει από 13 Ιανουαρίου και για μια Παρασκευή κάθε μήνα, τη σειρά «Συνέβη στην Ελλάδα» σε επιμέλεια Νίκου Χατζόπουλου.
Πάρε θέση και στην Πειραματική
26.10.2016 10:39
Το Εθνικό Θέατρο ενημερώνει το κοινό πως ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις της Πειραματικής Σκηνής -1.
Γκάμλετ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Από Μηχανής
23.09.2016 14:44
Η παράσταση Γκάμλετ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ έρχεται στο Θέατρο Από Μηχανής από 31 Οκτωβρίου 2016 για περιορισμένες παραστάσεις.
Από Μηχανής Θέατρο: Νέες παραστάσεις για τη θεατρική περίοδο 2016 - 2017
22.08.2016 16:10
Η Εταιρεία Θεάτρου Συν Επί διανύοντας τον 10ο χρόνο δημιουργικής παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα, ετοίμασε ένα πολλά υποσχόμενο ρεπερτόριο στο Από Μηχανής Θέατρο για τη θεατρική περίοδο 2016-17.