Σε μεγάλο κινεζοευρωπαικό πρόγραμμα γλυπτικής που

θα περιοδεύσει σε όλα τα μεγάλα μουσεία της Κίνας, της Ευρώπης και της Αμερικής, συμμετέχει ο Κωστής Γεωργίου εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Οι μακέτες δε των γλυπτών του καταξιωμένου Έλληνα εικαστικού καλλιτέχνη που θα εκτεθούν στις Βρυξέλλες και στην Κίνα, εκτίθενται και πωλούνται στα μεγάλα μουσεία της Αθήνας και της περιφέρειας.

Πρόκειται για υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας μικρά γλυπτά, τα οποία κοσμούν τις προθήκες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και δικαίως προκαλούν το θαυμασμό των επισκεπτών. Μπορεί δε κανείς να τα προμηθευτεί σε προσιτές τιμές στο museum shop της Ακρόπολης και στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Παράλληλα και παρ όλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο Κωστής Γεωργίου προετοιμάζει πυρετωδώς τις δυο μεγάλες ατομικές του εκθέσεις: Τη μία  που εντάσσεται στα πλαίσια των Δημητρίων στη Θεσσαλονίκη και θα φιλοξενηθεί από 18 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου στη VILLA BIANCA, όπου στο εσωτερικό κτίριο θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής του της τελευταίας δεκαετίας και στον  προαύλιο χώρο γλυπτά έργα μνημειακών διαστάσεων.

Και τη δεύτερη, στη γνωστή αίθουσα τέχνης στο κέντρο των Βρυξελλών “Valerie Bach Gallerie”, στην οποία θα εκθέσει μνημειακά έργα γλυπτικής και ζωγραφικής της τελευταίας του δουλειάς το Νοέμβριο 2010.