Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Wood Quartet στη Σάνη

Wood Quartet στη Σάνη
Το Φεστιβάλ Σάνης παρουσιάζει τους Wood Quartet, ένα σχήμα που αποτελείται από τέσσερις κλαρινετίστες της Θεσσαλονίκης

οι οποίοι θέλησαν να διαδώσουν το τόσο ιδιαίτερο ηχόχρωμα του συγκεκριμένου οργάνου. Οι Wood Quartet θα εμφανιστούν στο Cine Orfeas στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο του Sani Festival το Σάββατο 21 Αυγούστου.

Το ρεπερτόριό τους ποικίλο, απευθυνόμενο σε κάθε είδους ακροατήριο, αφού καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ακουσμάτων - από κλασικές και τζαζ συνθέσεις, μέχρι σύγχρονη μουσική , κινηματογραφικά θέματα, ragtime και tango.

Το κουαρτέτο αποτελούν οι μουσικοί Γιώργος Καζίκος, Βαρβάρα Βενετικίδου, Φώτης Τερζής και Ίγκορ Εφίμωφ.

Σχετικές ειδήσεις
Adedeji & Frog String Quartet live στο Beton 7
18.01.2017 16:21
Το Beton7 παρουσιάζει για πρώτη φορά τον Νιγιριανό κιθαρίστα/τραγουδιστή και συνθέτη Adedeji μαζί με το κουαρτέτο έγχορδων Frog String Quartet που αποτελείται από τους Περικλή Τιμπλαλέξη (βιολί), Γιάννη Ζαρία (βιολί), Μιχάλη Καταχανά, (βιόλα) και Αλέξανδρο Κασαρτζή (τσέλο). Σε αυτή την εμφάνιση τους θα παρουσιάσουν προσωπικές συνθέσεις του Adedeji από το πρώτο του άλμπουμ Ajo αλλά και καινούριες πρωτότυπες συνθέσεις από τον επερχόμενο δίσκου του.
Το Χάρης Λαμπράκης Quartet στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
16.01.2017 17:23
Χάρης Λαμπράκης Quartet: Τέσσερις Αθηναίοι μουσικοί ενώνουν τη modal jazz και τη μουσική της Ηπείρου με τα ταξίδια και τις ζωές τους.
​8 Winds από το Sokratis Sinopoulos Quartet στο Φεστιβάλ Αθηνών
08.06.2016 17:01
Το Sokratis Sinopoulos Quartet παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 τη συναυλία ​8 Winds, όπου ο αρχαίος ήχος της λύρας συναντά την τζαζ και τη σύγχρονη μουσική.
Deeper Reflections: Constantine Cheimarios Quartet live στο Faust
02.06.2016 15:37
Ο 25χρονος κιθαρίστας Κωνσταντίνος Χειμαριός παρουσιάζει τη Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Faust, το project του “Deeper Reflections” με το κουαρτέτο του (Constantine Cheimarios Quartet).
Το Zz Jazz Quartet live στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
17.03.2016 12:46
Σε ασυνήθιστες και πρωτότυπες διαδρομές θρυλικών έργων της τζαζ προσκαλεί το κοινό της Θεσσαλονίκης το Zz Jazz Quartet, το οποίο θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 9 μ.μ.