Το Φεστιβάλ του Μεγάρου Γκύζη που πραγματοποιείται στα Φηρά της Σαντορίνης, υποδέχεται την

Παρασκευή 20 Αυγούστου, τον Γιώργη Χριστοδούλου και το Cabaret Infantil. Θεατρικότητα, χιούμορ, ρυθμός και τρυφεροί ήχοι συνθέτουν το Cabaret Infantil, ένα παιδικό καμπαρέ για μεγάλους, που ανατρέχει με κέφι σε επιλεγμένα προσωπικά τραγούδια του Γιώργη Χριστοδούλου, συναντιέται με τους ήχους των καμπαρέ του Παρισιού, το swing των υπόγειων clubs της Νέας Υόρκης και χορεύει με τους ρυθμούς των πλανόδιων μουσικών στις ράμπλες της Βαρκελώνης.

Περιλαμβάνει ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο σε ακούσματα pop, bossa nova, mambo, swing, cha-cha, αλλά και εκφραστικές μπαλάντες μαζί με απρόσμενες διασκευές σε ισπανόφωνα και γαλλικά τραγούδια, αλλά και σε παλιά ελληνικά λαϊκά τραγούδια των ΄50ς και ΄60ς, που γίνονται αγνώριστα και αποκτούν ένα εύρυθμο swing ήχο. 
Ο Γιώργης Χριστοδούλου κατάγεται από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας. Πρωτοεμφανίζεται με την Αρλέτα στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Ακολουθούν συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και στην Κύπρο. Αποφοιτά με άριστα από τη δραματική σχολή, μελετάει τραγούδι και παίζει στο θέατρο ως το 2003 πάντα τραγουδώντας, σε πέντε μουσικές παραστάσεις (Εθνικό Θέατρο, θίασος Αλ. Βουγιουκλάκη, θίασος Χαλκιά-Παρτσαλάκη, Ξ. Καλογεροπούλου, ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και Λάρισας). Συνεργάζεται με τον συνθέτη Νότη Μαυρουδή και τραγουδά με την συνοδεία του στην κιθάρα σε θερινά και κλειστά θέατρα και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.

Τo 2006 πραγματοποίησε ένα δίσκο-tribute στη EUROVISION για λογαριασμό της ΕΡΤ με τίτλο \”EUROREVISIONS\” και συμμετοχές των Μ. Πυροβολάκη, Αν. Μπάμπαλη, Μίκρο, Ορχήστρα του 5ου Γαλαξία, Ευρυδίκη, Marsheau κ.α.

Το 2007 συμμετέχει με ένα τραγούδι στο δίσκο των Ντεμοντέ, Bossa Nova. Την ίδια χρονιά ερμηνεύει τα τραγούδια του Cole Porter στην παράσταση American dream στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε σκηνοθεσία Κ. Ρήγου και συμμετέχει στα CDs \”Από κουρέλια νυφικό\” (Σταμάτης Χατζηευσταθίου) και \”Κάνε την αγάπη γιορτή\” (Μίκρο). Το 2007 επίσης κυκλοφορεί από τη Λύρα το άλμπουμ του με τίτλο \”Μην αλλάξεις ποτέ\”.

Το 2008 συνεργάζεται με τον Ισπανό τραγουδοποιό Jordi Maranges δίνοντας συναυλίες στην Ελλάδα και την Ισπανία με τίτλο \”Transmediterranean express\”. To καλοκαίρι του 2008 γράφει τα τραγούδια για την παράσταση \”Ελένη\” του Ευριπίδη σε στίχους του Μίνου Θεοχάρη και σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη.

Προτιμά τους μικρούς χώρους και τις μουσικές σκηνές κι έχει εμφανιστεί στο Κύτταρο Live, House of Art, Gazarte, Σταυρός του Νότου, Τσάι στη Σαχάρα, Cabaret Voltaire, Χαμάμ, Πυρήνας, Καφέ-Παράσταση, Μπαράκι του Βασίλη κ.α.

Το 2009 περιοδεύει με την μουσική παράσταση \”Cabaret Infantil\” και μια ομάδα μουσικών με αυτό το όνομα, παίζοντας σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, και συνεχίζει τη συνεργασία του με τον J. Maranges περιοδεύοντας στη Βαρκελώνη και τη Μαγιόρκα.

Το χειμώνα 2009-10 υπογράφει κι ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων για τηλεοπτική σειρά του Χ. Ρώμα και γράφει τη μουσική για την επιθεώρηση \”Θέλει η Ελλάδα να κρυφτεί\” στο θέατρο Αλίκη με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Μαρίνο και Χρυσούλα Διαβάτη, καθώς και για την παιδική παράσταση \”Η πεντάμορφη και το τέρας\” των Ξ. Καλογεροπούλου – Θ. Μοσχόπουλου, στο θέατρο Πολιτεία στην Πάτρα.

Φέτος συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές και ηχογραφεί το πρώτο ισπανόφωνο και γαλλόφωνο άλμπουμ του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2010 σε Ισπανία και Ελλάδα.

Eδώ και δύο χρόνια ζει και εργάζεται μεταξύ Αθήνας και Βαρκελώνης.

Γιώργης Χριστοδούλου, φωνή
Alfred Ruci, κιθάρες
Μάριος Βαλινάκης, σαξόφωνο
Πάρις Ματακούδης, κοντραμπάσο
Claude Azizahi, τύμπανα