Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Τα πολλά πρόσωπα του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου

Τα πολλά πρόσωπα του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου
O Παναγιώτης Καλαντζόπουλος έρχεται στον Kάμπο της Χίου, στον πολιτιστικό χώρο CITRUS, στις ...

20 Αυγούστου, για να μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά με μουσικές ιστορίες που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Ο συνθέτης πριν καν τελειώσει το σχολείο ήξερε ότι αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή του ήταν να γράφει μουσική . Αφού τελείωσε τις σπουδές του στο Λονδίνο και το Παρίσι επέστρεψε στην Αθήνα, συνεργάστηκε με τον Μάνο Χατζιδάκι -ο οποίος τον επηρέασε καθοριστικά- και από το 1986 γράφει μουσική για κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, ντοκυμαντέρ και θεατρικά έργα, αλλά και για όποιον του ζητήσει… ένα τραγούδι.

Με το μοναδικό μουσικό ιδίωμά του, ο συνθέτης έχει “ντύσει” υπέροχες ιστορίες για την μικρή και την μεγάλη οθόνη, όπως είναι το “Peppermint”, η “Uranya”, τα “Φτηνά τσιγάρα” και η τηλεοπτική σειρά “Africa”, για τις οποίες έχει αποσπάσει πολλά και σημαντικά βραβεία .Η μουσική του είναι κάθε φορά τόσο διαφορετική όσο και οι ήρωες της κάθε ιστορίας. Τόσο που μπορεί και να αναρωτηθείτε. “Τελικά πόσοι άνθρωποι είναι ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος;”

Μαζί με δύο νέες ερμηνεύτριες, τη Ρένα Μόρφη και τη Σοφία Παπουλάκου και 6 αναγνωρισμένους σολίστες υπόσχονται μία διαφορετική παράσταση , όπου η μουσική και ο κινηματογράφος θα γίνουν ένα για να μας παρασύρουν σε ένα μοναδικό ταξίδι.

Σχετικές ειδήσεις
Συναυλία κιθάρας με τους μαθητές του Παναγιώτη Μάργαρη στον Ιανό
14.06.2016 10:09
Δεκαπέντε ταλαντούχοι νέοι κιθαριστές, μαθητές του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη, θα βρεθούν στη σκηνή του IΑΝΟΥ, το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Θέατρο Απόλλων
25.04.2016 14:31
Ένα μοναδικό ρεσιτάλ κιθάρας του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη, θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Απόλλων στη Σύρο, την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 και ώρα έναρξης 21:00.
It’s Me O Lord!: Ο Παναγιώτης Τερζάκης με ένα μοναδικό ρεσιτάλ στη σκηνή του Olvio
20.04.2016 14:58
Το Πασχαλινό project του Παναγιώτη Τερζάκη έρχεται πλήρως ανανεωμένο στη σκηνή του Olvio την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Ιστορίες του Κουρέα: Ο Σπύρος Γραμμένος στο Σφίγγα Music Theatre
25.02.2016 15:38
Ο απρόβλεπτος performer, ευρηματικός τραγουδοποιός και sui generis persona Σπύρος Γραμμένος, παρουσιάζει τις Παρασκευές 4 και 11 Μαρτίου 2016, στην μουσική σκηνή «Σφίγγα» στην Αθήνα τη νέα του υπερπαραγωγή με τίτλο: «Ιστορίες του Κουρέα».