Tο Σάββατο 14 Αυγούστου οι Locomondo με ρέγκε διάθεση θα εμφανιστούν στο «Ανοιχτό θέατρο του δημοτικού σχολείου» στη Σκόπελο. Τη βραδιά

Το Σάββατο 14 Αυγούστου οι Locomondo με ρέγκε διάθεση θα εμφανιστούν στο «Ανοιχτό θέατρο του δημοτικού σχολείου» στη Σκόπελο. Τη βραδιά …

θα ανοίξουν οι Lexicon Project. Οι «Lexicon Project», μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων το χειμώνα που πέρασε σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας,  υπόσχονται  να χαρίσουν στο κοινό της Σκοπέλου ένα δυνατό ποπ – ροκ πρόγραμμα με έντονες επιρροές από τα 60’s και τα 90’s.

Το «Μαρία», το «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και το «Ταξίδεψε», είναι κάποια απ’ τα τραγούδια τους που έχουν ήδη ξεχωρίσει και ακούγονται στα ραδιόφωνα της πόλης. Απ’ το πρόγραμμα δε θα λείψουν και διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών, πάντα προσαρμοσμένες στον ήχο της μπάντας.

Όσο για τους Locomondo το αγαπημένο ελληνικό ρέγκε συγκρότημα δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το επταμελές σχήμα από την Αθήνα συνδυάζει στη μουσική του τις επιρροές από τους ήχους της Καραϊβικής με τον ελληνικό στίχο αλλά και στοιχεία από την ελληνική μουσική παράδοση.

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις οι  Locomondo προσπαθούν να δημιουργήσουν το συναίσθημα της γιορτής, μια γιορτή στην οποία κοινό και συγκρότημα μοιράζονται την εμπειρία της ζωντανής μουσικής.