Την Παρασκευή 13 Αυγούστου ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος καλεί το κοινό που θα βρεθεί στην όμορφη Σαντορίνη σε μια μουσική βραδιά με

τίτλο, «Piano in Passion». Η ξεχωριστή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ του Μεγάρου Γκύζη. Πρόκειται για ένα παθιασμένο ταξίδι στο μουσικό κόσμο του master του πιάνου Βασίλη Τσαμπρόπουλου, ενός μουσικού που το όνομά του είναι πλέον ταυτισμένο με το πιάνο.

Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του σε ολόκληρο τον κόσμο παρουσιάζει σε μια μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Γκύζη τo ρεσιτάλ “Piano in Passion”. Μία μοναδική μουσική εμπειρία από έναν κορυφαίο εκπρόσωπο της σύγχρονης πιανιστικής τέχνης.

Πιανίστας και συνθέτης διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος συνδυάζει, με αριστοτεχνική ευελιξία και άνεση, διαφορετικά μουσικά στυλ και ιδιώματα, ξεδιπλώνοντας την μεγάλη πιανιστική του γκάμα, παράλληλα με την εντυπωσιακή μουσική και συνθετική του ικανότητα.

Μέσα από τις εξαιρετικές διεθνείς ηχογραφήσεις του για την ECM, έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο προσωπικό μουσικό ύφος αναμειγνύοντας στοιχεία κλασικής, τζαζ και έθνικ μουσικής.