To μουσικό σχήμα Εκ-Ποίηση θα δώσει δύο συναυλίες στη Λέσβο και στους Φούρνους, στις οποίες θα ερμηνεύσει τραγούδια βασισμένα …

σε ποιήματα. Όπως λένε και τα μέλη του σχήματας: Δεν ξέρουμε αν μελοποιείται η ποίηση. Ξέρουμε μόνο ότι αυτό που αγαπάς μπορεί και να τραγουδηθεί. Ποιούμε και εκποιούμε, τραγουδώντας ποίηση, σκέψεις, σχέδια μουσικά χωρίς κρατήματα κυρίως, γιατί αυτή είναι η αλήθεια μας. Αντιστεκόμαστε και εμείς με τον τρόπο μας στο εύκολο, στο ευτελές, στο τυχαίο, λιτά όπως αρμόζει κατά τη γνώμη μας στο λόγο και στη μελωδία. Συμπορευόμαστε στους δύσκολους αυτούς καιρούς στην αναζήτηση παραμυθίας.

Το μουσικό σχήμα Εκ-Ποίηση δημιουργήθηκε το 2009 από τον Κώστα Γανωτή και έχει εμφανισθεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας. Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει η πρώτη δουλειά  του σχήματος σε βινύλιο και CD με τίτλο Παγωνοκαμηλοπαρδαλεονταροζερβόπαρδος ο κοινός πάνω σε μιά ιδέα του εικαστικού καλλιτέχνη και καθηγητή στην ΑΣΚΤ Μάριου Σπηλιόπουλου. Ο Κώστας Γανωτής έχει βγάλει 5 προσωπικούς δίσκους: Κατά τα άλλα καλά, Έθνος εξαιρετικά, Γαλάζιο, Καραβάνια και Πακέτο.

Κιθάρα 12χορδη, τραγούδι-σύνθεση: Κώστας Γανωτής. Μπάσο: Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος.