Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Imam Baildi!

Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Imam Baildi!
Δύο κόσμοι ενώνονται πάνω στην ίδια σκηνή . Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου . Ο ηλεκτρικός ήχος με την παράδοση, έρχονται την ...

Πέμπτη 29 Ιουλίου στο θέατρο  Βράχων για να μας χαρίσουν ξανά τα τραγούδια που αγαπάμε με τους βαλκανικούς ρυθμούς και τις lounge ατμόσφαιρες.

Πέρασαν χρόνια από τη θριαμβευτική συνεργασία τους στο Χάραμα και στο μεταξύ οι δύο τραγουδίστριες συνομίλησαν με νέα τραγούδια, άκουσαν νέους ήχους, γνώρισαν νέες μουσικές. Τις καινούργιες εμπειρίες και τις παλιές μνήμες ανταλλάζουν στη σκηνή. Το ένα τραγούδι μπαίνει μέσα στο άλλο, γίνεται είσοδος για το επόμενο. Επτά παθιασμένοι μουσικοί - όλοι της γενιάς των «20 και κάτι»- «διαβάζουν» διαφορετικά τη μουσική .

Κορύφωση της βραδιάς αποτελεί το «λαϊκό πρόγραμμα» το οποίο συνιστά μία νέα πρόταση διασκέδασης. Το μπουζούκι του Μανώλη Καραντίνη είναι εδώ, τα παλιά λαϊκά τραγούδια είναι εδώ, αλλά όλα μοιάζουν αλλιώς, καθώς οι Imam Baildi μιξάρουν ήχους και εποχές πάνω από τις μουσικές του Τσιτσάνη και του Ζαμπέτα, πάνω από τις φωνές της Δήμητρας και της Ελένης.

Μουσική: Επιμέλεια ορχήστρας/ keyboards, πιάνο , τρομπόνι: Χρήστος Αλεξάκης , τύμπανα: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ακορντεόν: Μάνος Γρυσμπολάκης, ακουστική κιθάρα, μπουζούκι, φωνητικά: Κοσμάς Κοκκόλης, ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά: Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ηλεκτρικό, μπάσο: Γιώργος Μπουλντής.

Imam Baildi:
dj, programming: Ορέστης Φαληρέας, κρουστά: Λύσανδρος Φαληρέας, τρομπέτα: Περικλής Αλιώπης, μπουζούκι: Αλέξης Αραπατσάκοs, κλασική κιθάρα, τσέλο , φωνή: Σπύρος Βρυώνης, κλαρίνο, σαξόφωνο: Γιάννης Δίσκος

Σχετικές ειδήσεις
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στα Γιαννιτσά
19.08.2016 11:27
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 2 Σεπτεμβρίου 2016 για τη μοναδική τους εμφάνιση στα Γιαννιτσά αυτό το καλοκαίρι.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στη Νεάπολη Λακωνίας
08.08.2016 11:33
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 για τη μοναδική τους εμφάνιση στη Νεάπολη Λακωνίας αυτό το καλοκαίρι.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στην Εύβοια
04.08.2016 16:52
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 6 Αυγούστου 2016 στη Μονοκαρυά για τη μοναδική τους εμφάνιση στην Ιστιαία της Εύβοιας αυτό το καλοκαίρι.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα στο Κιάτο Κορινθίας
26.07.2016 12:27
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 για τη μοναδική τους εμφάνιση στο Κιάτο Κορινθίας αυτό το καλοκαίρι.
Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα live στο Θέατρο Πέτρας
14.06.2016 16:35
Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα έρχονται στις 11 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη για τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι.