Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Μαριώ στη Δροσιά

Η Μαριώ στη Δροσιά
Ακόμα ένα καλοκαίρι η «Μαριώ» και η παρέα της βγαίνουν βόλτα στην Ελλάδα και υπόσχονται βραδιές με αγαπημένα τραγούδια και πολύ κέφι.

Ακόμα ένα καλοκαίρι η «Μαριώ» και η παρέα της βγαίνουν βόλτα στην Ελλάδα και υπόσχονται βραδιές με αγαπημένα τραγούδια και πολύ κέφι.

Ρεμπέτικα και Λαϊκά από το προσωπικό της ρεπερτόριο και ένα αφιέρωμα στη Μαρίκα Νίνου και στη Σωτηρία Μπέλλου, περιλαμβάνει το πρόγραμμά με το οποίο η γνωστή λαική τραγουδίστρια περιοδεύει την Ελλάδα.

Τραγούδια όπως τα: «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα», «Δε λες κουβέντα», «Ζεϊμπέκικο» (Με αεροπλάνα και βαπόρια), «Μην κλαις», «Το βουνό», «Άνοιξε γιατί δεν αντέχω», «Σαν απόκληρος γυρίζω», «Αι Νικόλα», «Στο τούνεζι στη μπαρμπαριά» και πολλά άλλα που έχουν τραγουδήσει η Μ.Νίνου και η Σ.Μπέλλου αλλά και τα ιστορικά ρεμπέτικα της Θεσσαλονίκης, θα ακουστούν από την μοναδική φωνή της Μαριώς και των συνεργατών της.

Μαζί με τη Μαριώ, τραγουδούν ο Γιάννης Καραλής γνωστός από την συνεργασία του με τον Σταμάτη Κραουνάκη στη «Σπείρα σπείρα» και η Ντένια Κουρούση, γνωστή από τις συνεργασίες της με τον Μπάμπη Τσέρτο και τον Νίκο Μαμαγκάκη. Στο μπουζούκι θα συνοδεύει ο Δημήτρης Λίβανος, συνθέτης και μόνιμος συνεργάτης της Μαριώς τα τελευταία χρόνια.


info
Σάββατο, 28 Ιουνίου
Δροσιά, Πλατεία Κορολή
Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δροσιάς
Ώρα έναρξης 20.30

Σχετικές ειδήσεις
Σεπτέμβριος 2016 στο Faust
06.09.2016 15:26
Το Faust επιστρέφει και ξεκινάει τη νέα σεζόν με γεμάτες μπαταρίες και πολύ ανεβασμένη διάθεση! Στις 8 Σεπτεμβρίου ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του Faust και υποδεχόμαστε παλιούς και νέους φίλους και φίλες με ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα, νέες συνεργασίες και μία παράσταση από την ομάδα Μπελ-Επόκ γεμάτη έρωτα και πάθη.
Ο Βασίλης Πρατσινάκης με την Μαρία Φραγκούλη στον κήπο του Μύλου
01.07.2016 13:46
Είναι καλοκαίρι και θέλεις να βγεις έξω, στη φύση, στα δέντρα, στη δροσιά, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ μας υποδέχεται στον ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ, στον Πολυχώρο του Μύλου την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016. Μαζί του η ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ. Στο πιάνο ο Γιάννης Φιλιππουπολίτης.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδούν για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο Θέατρο
09.06.2016 11:37
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος και ο Μίλτος θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ' αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Θάνος Μικρούτσικος και Μίλτος Πασχαλίδης live στο Θέατρο Πέτρας
18.05.2016 16:54
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ’ αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
Η Αλέκα Κανελλίδου με καλεσμένο τον Δάκη στο Sirocco's Club
18.05.2016 15:07
Η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή επιστρέφει δριμύτερη με νέες εμφανίσεις και ανεβασμένη καλοκαιρινή διάθεση. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Ιουνίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή του Sirocco’s Club για να μας παρασύρει σε μια ερωτική «περιπέτεια» με αγαπημένα τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Εκλεκτός καλεσμένος ο Δάκης.