Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Οι Oper(O) παρουσιάζουν La Traviata του Giuseppe Verdi

Οι Oper(O) παρουσιάζουν La Traviata του Giuseppe Verdi
Την Τρίτη 20 και την Πέμπτη 22 Ιουλίου oι Oper(O) στην πλατεία που δημιούργησαν στο αίθριο

του μουσείου Μπενάκη , ανεβάζουν την όπερα La Traviata με 10 λυρικούς τραγουδιστές και μικρή ορχήστρα .

Σε μια παράσταση - traviata, (δηλ. παραστρατημένη) από τη συμβατική προσέγγιση, όπου η μουσική , η σκηνοθεσία , η κινησιολογία και το video art συμπράττουν και δημιουργούν δυνατές εικόνες για το κοινό, άλλοτε ειδυλλιακές και άλλοτε εφιαλτικές.


Η Violetta, μια κοκότα που πάσχει από μια ανίατη ασθένεια κι ο Alfredo ένα αγόρι από την επαρχία, γνωρίζονται σε ένα πάρτι.

Παρακολουθούμε την εξέλιξη τους, σε ένα κοσμικό περιβάλλον όπου όλοι έχουν σχέση με όλους αλλά και με κανέναν, γεμάτο καταχρήσεις και εφήμερους έρωτες. Σε μια ιστορία με ένα τέλος που όλοι το γνωρίζουν εξ’αρχής.

Συμμετέχουν μουσικοί από την ορχήστρα ΑΣΟΝ υπό τη διεύθυνση του Παύλου Σεργίου.

Στο πιάνο ο Πάνος Λουμάκης.

Σχετικές ειδήσεις
Από τη σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο: Το Μουσείο Μπενάκη υποδέχεται το Εθνικό Θέατρο
17.10.2016 16:31
Το Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το Εθνικό Θέατρο σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα δράση, με τίτλο «Από την σιωπή της προθήκης στο θεατρικό λόγο», όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος σε μια εντελώς διαφορετική μουσειακή περιήγηση.
Τελευταίες παραστάσεις για το «Περιμένοντας τον Godot» στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη
26.07.2016 14:18
H Νατάσα Τριανταφύλλη επιστρέφει στο Αίθριο του Μουσείο Μπενάκη με το αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας «Περιμένοντας τον GODOT», του Σάμουελ Μπέκετ, μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016.
Η πλατεία ήτανε άδεια, από την Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου
09.06.2016 10:56
H ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου Oprimid@s σας προσκαλεί στη συμμετοχική παράσταση Θεάτρου Φόρουμ «Η πλατεία ήτανε άδεια», την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στις 9.30μμ, στο πλαίσιο της 10ης Αντιρατσιστικής Γιορτής (Λαϊκή Σκηνή), στη Γεωπονική Σχολή.
Περιμένοντας τον Godot, του Σάμουελ Μπέκετ στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη
30.05.2016 13:54
Μετά την επιτυχία των Αδερφών Καραμάζοφ στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, η Νατάσα Τριανταφύλλη επιστρέφει στο Αίθριο του Μουσείο Μπενάκη με το αριστούργημα της παγκόσμιας δραματουργίας «Περιμένοντας τον GODOT», του Σάμουελ Μπέκετ - στον ίδιο χώρο όπου παρουσίασε για πρώτη φορά την «Αντιγόνη» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών το 2013.
Συνθήκη 97 στον Πολυχώρο Τέχνης art63
28.01.2016 12:55
Δυο νέες ηθοποιοί διασκευάζουν μόνες, το έργο του Ζαν Ζενέ "Δούλες" και ανεβάζουν τη θεατρική παράσταση "Συνθήκη 97", βασισμένη σε αυτό, στο νέο Πολυχώρο Τέχνης art63, από 6 Φεβρουαρίου 2016, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.