Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

By the river party: ένα διαφορετικό event δίπλα στη φύση

By the river party: ένα διαφορετικό event δίπλα στη φύση
Από την Πέμπτη 5 μέχρι την Κυριακή 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό φεστιβάλ δίπλα στον ποταμό Καλαμά

όπου η πλούσια βλάστηση και η άγρια ομορφιά ορίζουν το σκηνικό του μιας σειράς πολιτιστικών αλλά και αθλητικών εκδηλώσεων!

Συγκεκριμένα μόνο 10 λεπτά από την Ηγουμενίτσα, στον Δήμο Παραποτάμου Θεσπρωτίας, βρίσκεται μια πανέμορφη κοιλάδα που τη διασχίζει ο ποταμός Καλαμάς. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το by the river party που κατάφερε από την πρώτη κιόλας χρονιά, να «τραβήξει» τα βλέμματα όλων όσων αναζητούν κάτι διαφορετικό και να τοποθετηθεί, ως ένα από τα ξεχωριστά καλοκαιρινά events.

Οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν σε αυτό έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Στις 2 Αυγούστου 2009 το μόνο που έμεινε χαραγμένο στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων είναι ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης από μια άρτια διοργάνωση.

Η οργανωτική επιτροπή έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο να το ενδυναμώσει  και χρόνο με το χρόνο να καθιερωθεί ως πολιτιστική αναφορά της περιοχής. Και φέτος το By The River Party θα είναι ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική , χωρίς να λείψουν οι εκδρομές, οι αγώνες beach volley, 4X4, Super cross, Rafting, οι βουτιές στο ποτάμι, οι βόλτες με τα άλογα, τα ανέκδοτα, το τάβλι, οι νέες γνωριμίες και η χαλάρωση δίπλα στα νερά του ποταμού.

Στην σκηνή του φεστιβάλ θα εμφανιστούν κάποια από τα  μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Πέμπτη 5 Αυγούστου: Υπόγεια Ρεύματα, Birthmark, NoProva.

Παρασκευή 6 Αυγούστου: the Fuzzy Nerds, Γυμνά καλώδια, Fouskes, Pure Alcohol.

Σάββατο 7 Αυγούστου: Β. Παπακωνσταντίνου , Sugahspunk.

Κυριακή 8 Αυγούστου: Πολυφωνικό Καραβάνι.

Στο χώρο του Festival υπάρχουν εγκαταστάσεις camping, fast food, καφέ και Bar.
Όλη την ημέρα ο χώρος του Φεστιβάλ και του Parking, φυλάσσεται από security και υπάρχει μόνιμη ιατρική κάλυψη.

Στην περιοχή παρέχονται όλα τα αγαθά και οι ανέσεις για τη διασκέδαση των επισκεπτών αλλά και τη διαμονή των κατασκηνωτών.

 

Σχετικές ειδήσεις
39o River Party: Η προπώληση ξεκίνησε
30.12.2016 13:17
Το River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει με την 39η διοργάνωση του! Προμηθευτείτε τώρα τα εισιτήρια για το καλύτερο 5ήμερο της χρονιάς σας, μόνο με 35 ευρώ!
Το 38ο River Party ξεκίνησε δυναμικά!
04.08.2016 17:29
Το River Party, το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας άνοιξε τις πόρτες του σε χιλιάδες κόσμου αποδεικνύοντας ότι αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους νέους και όχι μόνο! Η πρώτη μέρα τα είχε όλα!
38o River Party: River Radio
15.07.2016 13:01
Το River Radio, το ραδιόφωνο του River Party, συνεργάζεται με περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, οι οποίοι θα αναμεταδώσουν ζωντανά το πρόγραμμά του σε ολόκληρη την Ελλάδα!
38ο River Party: Το ολοκληρωμένο line up
29.06.2016 16:49
Το River Party, το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση!
38ο River Party: Τα πρώτα ονόματα του φεστιβάλ
16.06.2016 14:49
Το River Party, το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση!